MALERIER DIREKTE PÅ VÆGGEN

WELCOME TO THE JUNGLE!

Lørdag var sen og sløv, og bedst som vi sad og hang over den meget sene morgenmad og råhyggede med at tegne dyr i Pavens nye malebog, besluttede vi at gå ned til Zoologisk museum, der ligger lige ved siden af. Sikken et hit! Ikke nok med at Paven havde weekendens vildeste fest derinde, omgivet af spændende, eksotiske dyr (f.eks især dyr så eksotiske som ænder, heste og kaniner er favoritter, haha)…..nææ, sørme om ikke vi endte med at tilbringe tre timer omringet af skeletter og flamingoer med selveste SLASH!! The Slash!! For real….han var åbenbart i Dk, skulle åbenbart holde koncert i Falconer søndag, havde åbenbart besluttet sig for at tilbringe sin lørdag på Zoologisk museum og var åbenbart præcis lige så ellevild med den store edderkoppestol som Paven – I hvert fald har jeg siden lørdag levet højt på indre billeder af min lille mus dyste om insekttronen med én af mine ungsomsidoler. Hvor syret!

Skønt kontrasten mellem de ca. 10 sløve børnefamilier, der ellers var på museet og de 4 x nitte/frynse/læder/piercing/tatoo/ripped denim-klædte mørke rockmusikere, overvejede jeg ikke et sekund, at det rent faktisk VAR Slash. Anede ikke, han var i Dk – og desuden havde jeg jo travlt med at fotografere min datter, som I kan se…Doh!! Ærger mig vildt over, at jeg ikke fotograferede ham og Paven. Hun er så rock´n´roll. Østerbro på en grå lørdag: Welcome to the jungle!

10 kommentarer

 • Helt vild historie! Det er nok det sidste sted man forestiller sig Slash rende rundt 🙂
  Men sådan som Paven charmerer og naturligt kræver al opmærksomhed, er det da klart, at du ikke fik nogen billeder af Slash 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja, det var jo i hvert fald min lidt pinlige virkelighed. Men øv, hvor jeg ærgrer mig nu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • …. selvsamme Pave, som fylder 2 (TO?!) lige om lidt! Hvordan skete det lige??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt! fik du ikke et eneste billede? det ville ellers have været fedt, at have til fx. Pavens konfirmationssang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Neeeiiij 🙁 Arrrgh. Jeg havde slet ikke fattet at det var ham. Vi talte meget om, at han lignede én, der var meget kendt – og at vi sikker burde vide hvem, men da jeg ikke anede han var i dk (eller faktisk i live endnu, hehe), var koblingen til selveste SLASH simpelthen for fjerne i mit hoved, så det var først da jeg kom hjem og loggede på facebook og så at flere skrev, de skulle til koncert med ham, at det langsomt begyndte at gå op for mig, at jeg havde stået og grinet om kap med Slash i en dyst med Paven om edderkoppestolen 😉 haha…Han har endda selv lagt billeder op derfra nu på sin egen profil 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pyt med Slash! Prøv at se en lækker pave! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså en vild historie – men Paven er så meget mere rock end Slash!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, aaeejj, det ved jeg nu ikke. Slash ER faktisk temmelig rock´n´roll. Også på en halvgrå, sløv lørdag formiddag på et øde museum på Østerbro….haha…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MALERIER DIREKTE PÅ VÆGGEN