THE ANSWER IS BLOWING IN THE WIND

BABYBLUE SILK BOMBER

Her er det nye køb, jeg luftede for jer i går. Den smukkeste babyblå silke bomberjakke fra Acne. Jeg kiggede meget på den, dengang den var i butikkerne, men den var alt for dyr. Siden har jeg været omkring et par stykker skåret over samme kam; Bomber-facon, silke, sart farve og smal lynlås. Jeg kan godt lide jakker, der er lidt loose og især denne bomber facon, der nu er fremme i modebilledet igen, men de bliver for bombastiske og maskuline til mig og min smag, hvis ikke materialet modvejer det. F.eks ville jeg aldrig kunne bære én i læder, som også er meget fremme lige nu. Derfor elsker jeg, når de kombineres med let silke og sarte farver. Stella Mccartney lavede også én i pudderfarvet silke for H&M, dengang de havde samarbejde. Den brugte jeg faktisk i en del år, før den måtte lade livet til en flaske flyvsk rødvin 😉

InWear har også i år lavet en ufatteligt smuk én af slagsen i svag ferskenfarvet silke og med gennemgående smal lynlås og tætte, smalle ærmer. Den skulle komme i butikker nu her marts, og jeg har savlet længe over den. Men da jeg forleden så denne sag på TS til en brøkdel af prisen, var der ingen vej udenom. Jeg elsker farven. Ringene er i øvrigt fra H&M og jeg købte dem bevidst i den mindste størrelse, så jeg kan bruge dem på yderste fingerled. De er et rigtigt godt budgetvenligt alternativ til deres tydelige inspiration Trine Truxen, der laver de smukkeste guldringe.

bukser: Cheap Monday // T-shirt: Mango // silk-bomber: Acne // rings: H&M

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE ANSWER IS BLOWING IN THE WIND