PAVENS FØDSELSDAG - HUN HAR ET NAVN

BABYBLUE

Det KAN hænge sammen med sommerhimlens lyse nuance, længslen efter sarte skumsprøjt fra strandbredden, sødmefyldte sorbet-is på havnen, lange lyse nætter og magiske morgener med bare tæer i græsset foran sommerhuset. Uanset. Jeg craver lyseblå, sart babyblå, ja, kald det hvad du vil. Bliver sådan i forårshumør af det! Og hvis jeg så bare havde en stor, oversize hvid clutch og for f…… havde slået til på de fantastiske sneakers fra Maison Martin Margiela og H&M-samarbejdet. Argh. Nå, det har jeg ikke. Men jeg drømmer meget om det. Kjolen fra Ganni er som skabt til en lang og sjov sommer uden bekymringer. Og bukserne fra Marc by Marc Jacobs er måske nok lige lovlig legesyge i sit udtryk, men det passer så storslået godt til mit behov for barnlige og pjattede forårsfnis i det fri – og til den bløde strik fra Acne i kølig blå. Giv mig NU.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PAVENS FØDSELSDAG - HUN HAR ET NAVN