BORDPYNT BØRNEFØDSELSDAG

EN VERDEN UDENFOR

Påskens tvungne helligdage er for mig og min lille familie hvert år lig med sommerhus-eksil i ferielandet. Det starter allerede på færgen og herfra går det slag i slag: for hver time der passerer, går min krop og hjerne ned i gear og det er mere end almindelig tiltrængt denne gang. Vi foretager os ikke stort andet end at spise, drikke god vind, gå tur ved vandet og læse. Og det er en disciplin som jeg, hvis jeg selv skal sige det, gennem årene har udviklet til minutiøs præcision. Jeg ved, at verden ikke er stoppet, og at alle mine tusinde projekter kører ufortrødent videre, mens jeg langsomt gror fast i sommerhusets sofa med en bog klistret på maven, men jeg lader som om. Lige nu står tiden stille – og verden udenfor ferielandet eksisterer ikke. I hvert fald indtil på tirsdag.

trøje: Mini Rodini// leggins: MarMar// sko: Angulus

5 kommentarer

 • Ih, hvor den klæder hende, den sweatshirt! Vi har også et godt øje til den – og endnu mere nu, hvor Paven har vist hvor flot den kan bæres 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde Manja, ja, I er jo garant for evige MR cravings 😉 Jeg er overbevist om, at lille C vil være meget smuk i den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååårh, hvor ser hun bare herlig ud på det sidste billede! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja hun har netop dér fået øje på en hund, så hun står og råber ‘Wow’ ‘wow’ 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Hvor er hun smart… Jeg får helt en trang til at give min datter blusen på – men hun er kun en str 86, så jeg tror måske den str 92/98 jeg har til hende bliver lige stor nok ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BORDPYNT BØRNEFØDSELSDAG