WE DID IT

FESTLIGHEDER

Min lille store pige er blevet 2 år. Og som den slags sig hør og bør, når man er Pave for en stor kreds af undersåtter, må det fejres med dans, kage, barnelatter, sæbebobler og masser af leg og ballade. Vi havde sådan en dejlig dag. Vi fik to nye computere fra Hewlett-Packard spækket med spil, tegneprogrammer og en printer, hvor man kunne printe skabeloner til farvelægning og resultaterne ud. Skærmen på HP´s ENVY X2 model er en HD Touch-skærm, som kan forvandles til en aftagelig tablet, som er let at håndtere for små børnehænder. Rigtig smart, når der er flere, der skal dele og de render rundt med krudt i rumpen. Når man som tilfældet var hos os, har samlet 16 børn på relativt få kvadratmeter i relativt mange timer, er den slags stillesiddende aktiviteter faktisk en super god ide. Når ballondans, fangeleg, sæbebobbel-kursus og andre finurligheder bliver for strabadserende og de små pus har brug for at kunne sidde lidt og hygge enten for sig selv eler sammen et par stykker to og to, er det en løsning, som virkelig fungerer godt. Så tak til HP for den ide.

Og inden I drager forhastede konklusioner: Nej, det er (desværre) ikke mig, der har bagt den flotte kage. Det er min mega seje veninde. Før vi så os om, var mørket faldet på og benene føltes pludselig meget trætte. Tiden drøner virkelig af sted, når man har det sjovt!

En af de kommende dage vil jeg vise jer pynten, som var så fin. Men så er det også slut med børnefødselsdag, det lover jeg. Så er den ko vist også blevet malket 😉

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WE DID IT