PICTURE PERFECT

GAVER

Endnu tre gaver, der bragte vild jubel i det lille hjem, på hver sin måde. Paven fik nemlig de skønneste mini sneaks fra sine fantastiske fastre, og hun rockede dem naturligvis med det samme tilsat glimmerbluse, leobuks, neon solbriller og vrikkende mås! Især sidstnævnte kunne have noget at gøre med den flatterende hund med halsklud, som Pavens mormor og morfor forærede hende. Den skal (for den gadget elskede far) blot plugges i en iPhone, så kan den spille/synge ens egen musik og man kan gud hjælpemig også ringe til den, og så ‘taler’ den stemmen i den anden ende. Musik-delen er et kæmpe hit herhjemme, Paven er især til hip hop (?). Men da jeg forsøgte at ringe til den, og hunden pludselig havde mors stemme, så holdt legen op. Den slags urealistisk pjank gider Paven så åbenbart ikke 🙂

Sengetøjet behøver snart ikke yderligere præsentation. Nogen herhjemme har savlet over det længe. Og det er for øvrigt sjældent, at både mor og datter kan blive enige om god sengetøjsstil, jf. hendes knaldrøde Rasmus Klump sæt. Men da vi er flere på matriklen, der elsker ugler, som i virkelig elsker, var dette den helt rigtige gave <3

sko: Converse/ sengetøj: Soft Gallery/ hund: Gud ved hvorfra?

4 kommentarer

 • pernille andersen

  Hej, tak for at give mig et dejligt grin her til morgen, – det er alligevel for urealistisk at hunden taler som mor….

  Jeg håber at i er i bedring og får en skøn fest!!

  Glædelig påske, når i kommer der til.
  / Pernille a

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Pernille, ja, haha, men at hunden synger Snoop og mumler hip hop er heeeelt normalt….ifølge Paven altså 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sengetøj er bare så lækkert og blødt. Vi knus elsker det her hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PICTURE PERFECT