TIPI FROM SERENDIPITY

GIRLY BIRTHDAY PARTY

Amerikanske retro sugerør her// isbil her// cupcake-holder her// prikkede papkrus her// partyhatte her

Nogen gange kan slavisk selvdisciplin og mådehold godt betale sig. Jeg mestrer dog ikke den slags ret godt. I en febrilsk festrus besluttede den travle mor sig derfor for at arrangere Pavens Pivfede Party. Problemet med at invitere folk over Facebook er bare, at man ikke kan se, hvor mange mennesker, man klikker af, mens man inviterer folk til begivenheden. Det har nu resulteret i, at vi på lørdag får hele hytten fuld af en meget stort folk unger og deres skønne forældre. Helt præcis hvad det er, jeg har kastet mig ud i, ved jeg ikke, men jeg forudser ragnarok. Og for at camouflere miseren, gad jeg godt at pynte op med ovenstående sager. Balloner, hatte, kage og fine mønstre overskygger hvert et kaos, det måtte bringe. Ikke? Sig ja. Bare sig ja. Min nattesøvn har brug for det 🙂

11 kommentarer

 • Det bliver et fantastisk kaos! Lige som en rigtig god fest skal være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, åhhh, hvor jeg håber, du har ret! Lige pt handler min største bøn dog om, at Paven gerne skulle blive rask!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kristensen

  Ha ha det er da skønt at paven bliver fejret med manér, og dertil hører en masse gæster;-) Er sikker på det bliver super godt og jeg glæder mig til at læse mere:-D
  SÅ fine ting du har fundet til festen, og skøn skøn side du linker til, jeg er på vej ind og købe til min datters 2 års fødselsdag selvom det først er til sankthans hun fylder:-)rigtig god fødselsdag til smukke Elin og selvfølgelig til hendes forældre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have – og tillykke til jer også! Ja, det er faktisk en rigtig skøn side, og de leverer super hurtigt! Jeps, jeg er blevet inspireret af mig selv…. :S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver SÅ fint, vi glæder os helt vildt!! Og hey, hvis ikke småbørnsfamilier er vant til kaos, hvem så..? Det bliver en fantastisk dag! Kys, kærlighed og kaos… alt det bedste, livet er gjort af. Papirshattene er bare pynt (på alle pæneste måde, selvfølgelig!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har ret. Jeg ved det. Jeg håber, de alle sammen husker det på lørdag, når helvede bryder løs 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis det bliver kaos, så bliver det i hverfald et pænt kaos 🙂 Nej, det bliver helt sikkert godt, og selv om de voksne måske synes det til tider ser lettere kaotisk ud, så er det vigtigste jo at fødselaren får en god dag.
  Hvis der kommer flere lidt større børn kunne det måske være en idé at forberede en eller anden udendørs aktivitet, en lille skattejagt eller lignende, så man kan sende børn (og fædre) ud i kulden hvis det hele koger over…
  Uanset hvad, så er jeg sikker på i får en dejlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt enig, det vigtigste er fødselaren. Og hun er lidt en selskabs papegøje, så mon ikke, hun vil synes om det? nu skal hun bare lige blive rask, ik?? 😉 Finger crossed…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Det lyder SÅ festligt – og det vidner om et meget stort hjerterum <3 Derefter løser resten sig jo, siger de kloge…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare lige et lille tip: Tiger har fine sugerør ligesom dem på billedet, dog i pakker med foskellige farver. De koster en 20’er for omkring 16 stk. Der var en pakke med nogle ret tøsede nogle i lyserøde, røde og gule farver, med hjerter og med striber. Så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIPI FROM SERENDIPITY