BABYBLUE SILK BOMBER

LAST YEARS MARCH

Sidste år i marts var jeg b.la i Barcelona med min lille familie, det var varmt og dejligt, uden behov for andet end en åben jakke og solbriller – Ahh. Kunne godt bruge lidt tapas på strandkanten lige nu. Og så holdt vi Pavens første fødselsdag. Dog en hel uge forskudt, eftersom alle lå og knækkede sig på skift på selve dagen. Ømt. Beder virkelig til, at vi i år får lov at fejre hende ordentligt. Jeg var også i Berlin i marts sidste år, sammen med mit ‘crew’, alle mine veninder i en skøn lejlighed. Det kunne jeg også sagtens gentage igen nu. nøj, hvor var det hyggeligt!

Jeg tog også forskud på foråret med min mosgrønne filthat, lange ture i Dyrehaven og hede drømme om olivengrøn silke fra Acne, små gyldne ørestikker og flade praktiske sko. Jeg kunne som sådan stadig sagtens adoptere det hele! Tænk, at det allerede er et år siden. Marts vil dog for evigt være noget særligt specielt for mig nu, da det var her, min vidunderlige datter besluttede sig for at entrere verden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BABYBLUE SILK BOMBER