GIRLY GIRL

LEATHER AND DENIM

Dagens inspiration er egentlig en re-post helt præcist et år gammel, men læder og denim holder stadig i min bog. Jeg er ret besat af tanken. Især disse damer formår at style det, så det ikke bliver for meget cowboy og 80ér, men i stedet classy og feminint. Se desuden lige den brune clutch! Gisp….og nåå ja, den sorte fra Celine måtte da også gerne bo her. Jeg er særligt vild med hvordan alle disse stilfulde kvinder kombinerer læder-denim-looket med blonder/blomsterprint/lyserød/statement smykker/. For at trække i en mere sart retning. Hvad siger I?

Billeder fra: theblondesalad.com, fabooshbaboosh.com, jakandjil.com, fashionwithoutborders.com

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GIRLY GIRL