FESTLIGHEDER

MIXED TAPE

Når vejret konstant skifter, og temperaturene gør det samme, når man både kan lide at være casual og dressy, comfy og classy – hvorfor så ikke bare mikse hele skidtet? Det var hvad jeg havde gjort forleden, måske lidt vel rigeligt stilclash, men pyt. Vi kørte sølvglimmer, leoprint, silkeskjole, laksko, nitter, snakebag, store shades og uldne sokker 😉

Nogen gange skal man bare ikke tænke så meget over det, men i stedet blot iføre sig alt det, man har allermest lyst til. Det har jeg lært af Paven. Hun går nemlig heller ikke stort op i den slags….det er lidt ligesom dengang, man sad derhjemme og lavede kasettebånd (Ja, har jo sagt det, jeg er gammel!)…. Et helt bånd, (hvor man ikke kunne bestemme rækkefølgen af sange) med ens musikstil – det blev sku kedeligt. Det var de blandede bånd, der var de sjove.

støvler: Cinti// jakke: Isabel Marant// leoscarf: H&M// kjole: Monki// taske: Leowulff// shades: Chloe

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FESTLIGHEDER