GIRLY GIRL

NOGET OM FØDSELSDAGE

Apropos leopletter fra MarMar, så er det jo ikke Pavens første af slagsen. Hun havde faktisk en fin, lille leodragt, dengang hun var helt ny og lille. Billederne her er snart to år gamle, det er egentlig ret vildt at tænke på. Tænk, hvor går tiden dog hurtigt. Dengang var der meget delte meninger om leoprint til børn, kan jeg huske, og det var ikke rigtig noget, som andre brands dyrkede. Nu er det over det hele – og hele børnemode-industrien i det hele taget har taget et kæmpe kvantespring, og er på mange måder ved at blive præcis lige så hypet, overeksponeret og trendbaseret som voksenmoden. På godt og ondt.

Vi kan også mærke det på Petit Podium. Vores lille platform fylder nemlig, ligesom Paven, snart år, og der er sket rigtig meget bare det sidste år. Både omkring opmærksomheden på børnemode og i eksponeringen af den. Vi var godt klar over, at det var et område, der var i vækst, men jeg er nu alligevel ret overrasket over, hvor stærkt den slags går. Tænk at min Pave snart fylder 2 år! Og Petit Podium 1 år! Det er vildt….

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GIRLY GIRL