TIPI FROM SERENDIPITY

NUDE BLAZER AND SOME SUN

Hvem sagde snestorm? I går fandt vi en plads i solen, helt i læ uden andre forstyrrende vejrfænomener – og mens tiden stod stille på trappestenen, blev min krop langsomt fyldt af energi (og D vitaminer?), og det føltes som om den globale verdensfred var lidt nærmere. Ok, for meget? Jeg har bare sådan hungret efter varme. Og i går var tanken om snestorme meget langt væk. Når den nude blazer er fundet frem og på en trappesten i læ kan gøre det ud for overtøj, så er foråret på vej…..

Jodhpurs, ridestøvler, Chealsea boots, elastikstøvler……kært barn har mange navne. Under alle omstændigheder lider jeg under et seriøst crush på dem, og jeg kan pludselig ikke se, hvordan mit forår skal hænge sammen uden. Både til mig og Paven. Derfor slog jeg også til på disse nye støvletter, da de var på tilbud hos Zalando og med en rabatkode kom endnu længere ned i pris! De er en herlig blanding af praktisk og pæn, fin og rå.

støvler: Cinti // bukser// Cheap Monday// blazer: H&M// nude tørklæde + hue: Cos// trøje: MiuMiu// stribet tørklæde: Mads Nørgaard// taske: Leowulff// shades: Chloe

6 kommentarer

 • Super flotte støvler… og så fint med de fine små nitter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg kan også rigtig godt lide, at mønstret, der normalt er et klassisk hulmønster her af dannet af små nitter:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rigtig lækkert outfit louise! Dit tørklæde ser simpelthen så rart og blødt ud – og sammen med leowulff’en, de rå støvler og solskins-backdroppet er du altså tres, tres chic! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak fine Louise, hvor er du sød. Og ja, det tørklæde er også et favorit i samlingen, det har overlevet mange vintre nu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt forelsket i blazeren og er på udkig efter noget lignende. Det ser ikke ud til at H&M har den i øjeblikket. Er den fra sidste år?
  Jeg håber du kan være behjælpelig 🙂

  Mvh.

  Jeanet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke Louise
  Hvilket hardwear har din leo, sølv el. guld?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIPI FROM SERENDIPITY