FESTLIGHEDER

BORDPYNT BØRNEFØDSELSDAG

Som varslet sidste indlæg om børnefødselsdag herfra. Jeg ville gerne have at vores oppyntning og herunder bordpynt indikerede, at festen var for børn og barnlige sjæle, det skulle derfor gerne være farverigt og legesygt, uden at blive alt for farvelade-agtigt og samtidig gerne være nemt og enkelt. Jeg endte med ovenviste elementer: Sjove retro sugerør, kulørte, grafiske party-hatte, old school glas-mælkeflasker til de små og candy-striped papir godteposer, alt i farverne lilla, gul og pink og ellers var resten meget enkelt. Simple grene frit i vaser, popcorn strøet som bordpynt og dertil små lyserøde hjerter, som egentlig oprindelig er kagepynt. Børnene synes det var et hit, at bordpynten kunne spises 🙂 Og det var, hvad vi havde i huset. Foruden det havde jeg klippet hovederne af lidt blomster og lagt dem rundt omkring tilfældigt. Simpelthen fordi vi ikke havde nok vaser, men resultatet blev ok.

Sugerør, balloner og de skønne små mælkeflasker (der var et hit blandt børnene) er alle fra shoppen Dream Party, der bestemt er et besøg værd, hvis man står og skal holde børnefest. De har alverdens skønne sager. Og flaskerne kan jo snildt genbruges. Når børnene bliver større vil de måske gerne have andre drikkevarer, men her er de endnu så små, at de faktisk foretrækker mælk stadigvæk. (Dream Party har i øvrigt den smarte feature, at man kan skrive ‘Børnepenge’ i kommentarfeltet, hvis man gerne vil bestille og købe nu, og så trækker de først beløbet, når der er kommet børnepenge).

Men ak. Fin bordpynt eller ej. 15 unger gør sit indhug i æstetikken 😉

De skønne hatte og matchende godteposer er fra mærket My Little Day, der blandt andet forhandles hos Lille Figaro. Også de var et stort hit – blandt både børn og voksne. Poserne havde jeg fyldt med en lille æske rosiner, en kiks, modellervoks, balloner, en slikkepind og lidt små dyr. Igen, når man samler så mange børn på så relativt lidt plads, må man sørge for, at de har lidt underholdning til at sidde stille og hygge med i perioder. Alt i alt fungerede det hele rigtig fint og oppyntningen tog ikke ret lang tid, da intet af det jo kræver noget – blot at puste ballonerne op!

17 kommentarer

 • Så fint og gennemført, Loui! Spiselig bordpynt er en super ide i øvrigt – især til en børnefødseldag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bordpynten var et kæmpe hit hos både Trutten og Fidusen – omend de ikke lod den ligge i ret lang tid, desværre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Meget inspirerende indlæg. Måske du kan hyres til næste børnefødselsdag?! (Gerne inkl din kageveninde hehe for nøj, den kage er fin!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, hvor er du sød. Tjoo, altså som sagt, så blev både popcorn og sukkerhjerter og grene fundet/besluttet i sidste time, fordi det var, hvad vi havde:-) og jeg måtte indse, at det der med at få bagt små, fine cupcakes med små fine hjerter på toppen for evigt ville være min dårlige samvittighed, der aldrig ville blive fuldført 😀 Så nu er hjerterne brugt, har bragt glæde og min dårlige samvittighed er væk …haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åh hvor ser det fint og hyggeligt ud! 🙂 Den fine Lyngby vase – må jeg spørge hvad størrelse det er? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh, det ved jeg faktisk ikke helt. Jeg har arvet den fra min mor. Tror måske, den er mellem?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget stylet i betragtningen af at det er en børnefødselsdag 😀 Rigtig pænt og forårsagtigt!

  Deltag gerne i min konkurrence om et gavekort på 250 kr: http://www.lindliving.dk/index.php?option=com_redshop&view=product&pid=221&cid=27&Itemid=501

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaae, stylet var det jo nu faktisk ikke, men kan godt se, hvad du mener 🙂 Det var dog verdens nemmeste løsning: købe hatte og flasker og sugerør og bare stille det på et bord, drysse popcorn, sætte enkle grene i vaser og dysse kagepynt på hvis papirdug fra Føtex 🙂 Easy Peasy

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker efterbilledet lige med en enkelt dåseøl på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fint! Er pjattet med de små mælkeflasker og hattene… Og okay ALT det andet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh så fint. Er især vild med de pastelfarvede retrosugerør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skumfiduser i Tigeren sammen med papkrus og tallerkener. De små, søde mælkeflasker så jeg hos Guldlog (de kan købes her) og de fungerede perfekt til den Innocent smoothie, jeg faldt over i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FESTLIGHEDER