MIXED TAPE

BORDPYNT BØRNEFØDSELSDAG

Som varslet sidste indlæg om børnefødselsdag herfra. Jeg ville gerne have at vores oppyntning og herunder bordpynt indikerede, at festen var for børn og barnlige sjæle, det skulle derfor gerne være farverigt og legesygt, uden at blive alt for farvelade-agtigt og samtidig gerne være nemt og enkelt. Jeg endte med ovenviste elementer: Sjove retro sugerør, kulørte, grafiske party-hatte, old school glas-mælkeflasker til de små og candy-striped papir godteposer, alt i farverne lilla, gul og pink og ellers var resten meget enkelt. Simple grene frit i vaser, popcorn strøet som bordpynt og dertil små lyserøde hjerter, som egentlig oprindelig er kagepynt. Børnene synes det var et hit, at bordpynten kunne spises 🙂 Og det var, hvad vi havde i huset. Foruden det havde jeg klippet hovederne af lidt blomster og lagt dem rundt omkring tilfældigt. Simpelthen fordi vi ikke havde nok vaser, men resultatet blev ok.

Sugerør, balloner og de skønne små mælkeflasker (der var et hit blandt børnene) er alle fra shoppen Dream Party, der bestemt er et besøg værd, hvis man står og skal holde børnefest. De har alverdens skønne sager. Og flaskerne kan jo snildt genbruges. Når børnene bliver større vil de måske gerne have andre drikkevarer, men her er de endnu så små, at de faktisk foretrækker mælk stadigvæk. (Dream Party har i øvrigt den smarte feature, at man kan skrive ‘Børnepenge’ i kommentarfeltet, hvis man gerne vil bestille og købe nu, og så trækker de først beløbet, når der er kommet børnepenge).

Men ak. Fin bordpynt eller ej. 15 unger gør sit indhug i æstetikken 😉

De skønne hatte og matchende godteposer er fra mærket My Little Day, der blandt andet forhandles hos Lille Figaro. Også de var et stort hit – blandt både børn og voksne. Poserne havde jeg fyldt med en lille æske rosiner, en kiks, modellervoks, balloner, en slikkepind og lidt små dyr. Igen, når man samler så mange børn på så relativt lidt plads, må man sørge for, at de har lidt underholdning til at sidde stille og hygge med i perioder. Alt i alt fungerede det hele rigtig fint og oppyntningen tog ikke ret lang tid, da intet af det jo kræver noget – blot at puste ballonerne op!

   

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIXED TAPE