GIRLY BIRTHDAY PARTY

PICTURE PERFECT

Havde én af de der dage i søndags. Hvor alt bare går op i en højere enhed. Hvor tiden står stille og alle de forhåbninger, man startede dagen med, endte med at holde stik. Vi besluttede at pakke os godt ind og gå igennem Søndermarken i søndagssolen.

Bag ved Søndermarken ligger et villa kvarter, som går helt ud til skinnerne og er noget så fint og hyggeligt. Sjove, anderledes, arkitektonisk skæve og finurlige bygninger står side om side med de fineste kæmpekasser. Rigtig fint område at gå tur, hvis man kan lide den slags. Derfra gik vi ned til Carlsberg, der i øvrigt har åbent for besøgende i weekenden.

Her fandt vi en læ-krog i solen, efter at have kigget på elefanter og flotte statuer, hvor man snildt kunne smide jakken og helt uden overtøj sidde og nyde det skønne vejr, mens ‘nogen’ nød en sammenklappelig og lidt rosiner oven på den strabadserende tur (ja, det er hårdt at blive kørt rundt…)

Og når mor og far er iført solbriller, så skal Paven da også. Det er klart. Elefanthue eller ej.

Inde ved Dansehallerne, bag Tap 2, ligger der en dejligt uformel og rå cafe; Elefanten. Her gjorde vi kaffe og kage stop, inden vi skulle tage den samme tur tilbage hjem. Kokoskage til Manden (og Paven) og Semifredo med hvid chokolade og passionsfrugt til mig. Det. var. så. godt.

…..og mens nogen legede og underholdt resten af cafeen, kunne andre endelig læse avisen og nyde deres latte i fred 😉

Det er sådan alle søndage burde tilbringes: med sådan en lækker kage ovenpå sådan en lang og skøn gåtur, sammen med sådan nogle dejlige, lækre mennesker, i sådan noget vidunderligt vejr, med sådan en dejlig, lækker overskudsfølelse i kroppen. Er vi nået til punktet, hvor det er uudeholdeligt sukkersødt og picture perfect nu? Godt, jeg stopper. Det var bare sådan en god dag. Helt igennem über skøn.

Ps: På vej hjem trådte jeg i en lort

 

28 kommentarer

 • Camilla Victoria

  Dejligt indlæg…. Lyder som en skøn tur. P.s Elskerrrr de ps 🙂 røvklamt men lidt sjovt ;-)))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uudholdeligt? Bestemt ikke! Picture perfect? Så absolut, men det skyldes udelukkende at alt paven er en del af ser ud til at være perfekt! 🙂

  Det lyder som en dejlig søndag! Jeg brugte min på hovedrengøring – Helt alene! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, vi bruger dæl dulmer også ofte søndagen på rengøring, sooo not picture perfect 😉 Men en gang imellem lader vi heldigvis også bare det hele flyde, og tager på tur i det blå sammen! Åhh, det er rart….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh det lyder som en helt igenne vidunderlig dag. Knuselsker søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Haha til dit PS – ingen roser uden torne, som man siger 😉 Lyder som en helt igennem skøn og picture perfect dag – og skønne, skønne billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt afhænger af øjnene der ser…. og med dit positive livssyn (og skønne tektekst) fortjener du KUN den slags søndage 🙂 også uden slut-lorten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Overhovedet ikke uudholdeligt. Masser af sukker og andre godter en søndag kan man ikke få for meget af 🙂
  Vores del af Kbh, var desværre ikke ret solfyldt, men kold og blæsende, så vi holdt os indendørs til fødselsdag hos mormor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det rigtigt? Nå da. Altså det blæste, når man ikke fandt læ-spots, men der var sådan en fin klar himmel og høj sol. Ahh, hvor jeg savner det nu, hvor jeg sidder og kigger ud på alt sneen….. :S

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan måske have noget at gøre med, at vi tog ca. 12 km nord for Vesterbro. Så er klimaet lige pludselig helt anderledes 🙂

   Jeg savner også solskinssøndage perfekte til gåtur, kaffe og hygge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen det lyder faktisk også bare helt perfekt 🙂 Dejligt med den slags dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådanne dage skal man bare knuselske og tænke tilbage på, når man ikke kan se sine fødder for vasketøj! Dejligt at “være med” på jeres hyggelige dag.
  Elsker dit P.S. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Dejlig beskrivelse af en velfortjent skøn søndag! Håber du vil få mange flere af sådanne fremover – og at du ligeledes vil dele dem her med os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er ingen grund til at holde sig tilbage når ordene for følgeskab af så lækre billeder. Hvor ser det vildt ud med de kæmpe, massive bygninger. Sikke en kontrast (og sikke en kage ;).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, området ved Carlsberg er faktisk super fedt, synes jeg, dels pga de store, vilde bygninger, på grund af den overordnede arkitektur, pga stemningen derude, de rå og industrielle omgivelser, nærheden til natur trods alt, og fordi, det er et historisk sted, hvilket rummer sin helt egen charme!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder og ser ud som en af de dejligste dage 😀 Mange flere af så nogen lækre dage <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle skønne billeder af den store, søde Pave <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker dag, lyder det til! Det er overhovedet ikke drysset med sukker…..omfavn den, husk den og gem mindet om den til en af de dage der er knap så lækker. Så klarer man den også 🙂 Med en latte ved siden af. Og en kage. Måske bare fra Netto.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt med sådanne stunder 🙂 Og nøj hvor ser den kage/dessert bare lækker ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan også tage ud og gå i Søndermarken, kigge på de gamle Carlsberg bryggerier (der for øvrigt har virkelig god frokost), evt. kombinere med en tur i Zoo og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GIRLY BIRTHDAY PARTY