HEMMELIG NEMLIG

TIPI FROM SERENDIPITY

Her har I Pavens (knap så) hemmelige skjulested pt. Vi gav hende den i fødselsdagsgave og lige siden har den smukke og hyggelige tipi fra Serendipity være det foretrukne sted at opholde sig. Vi var usikre på forinden, hvorvidt den ville fylde for meget i stuen – og indrømmet, den er ikke ret hemmelig. Men vi er blevet positivt overraskede. Da den er så enkel og lækker i sit design med lyst træ og råhvidt ‘dækken’, blender den fint ind som et finurligt indslag i vores stue.

Vi har længe gerne villet give Paven hendes eget legehjørne, da hun jo ikke har sit eget værelse, og det her var den helt perfekte løsning. Hun er vild med at lege hule og hun elsker at putte med puder og bamser og sine dukker, så da først skønne Fie havde foreslået mig ideen, var jeg ikke i tvivl!

Den runde gulvpude i bunden er faktisk en hynde/madras til en klassisk sansegynge, som jeg med det samme kunne se, ville passe perfekt i målene. Den er ret smart, for ud over at give en behagelig og blød bund til sarte børnerumper, så ‘strækker’ den så og sige stængerne på tipién ud, og holder den dermed fastlåst, uanset at der mosles rundt inde i den.
Min mand havde desuden en LED-lyskæde fra mylight liggende, som vi har viklet rundt om stængerne inde i toppen, hvilket giver et utroligt hyggeligt blødt lys og gør, at man nemt kan lege i den, skønt det er blevet aften og mørkt. Og da den ikke bliver varm, er det en ret genialt måde at få lys ind i sin hule på 🙂

Den forhandles dog pt. kun via fransk webshop, så i første omgang havde jeg fået indtastet landekoden forkert, hvilket betød at venlig fransk dame ringede mig op og fortalte, de ikke kunne finde min gade på Østerbro i Frankrig 😉 Det betød dog også, at jeg havde betalt for lidt i porto og at hele forsendelsen deraf blev meget forsinket. Men de har været så søde og hjælpsomme hos Serendipity.

Hun gjorde alt, hvad hun kunne, hun ringede rundt og fortalte på gebrokkent engelsk, at hun selv havde en datter og at hun vidste, hvor meget det betød, at den nåede at komme i tide til fødselsdagen! Og det aller bedste er, at hun ikke en gang ved, jeg har en blog, og nu netop sidder og fremhæver hende. Hun var bare venlig. Og helt igennem service-minded og jeg er SÅ glad for hendes hjælp, for tipien blev leveret med bud d. 8 marts kl. 16.00 dut på dørmåtten!

35 kommentarer

 • Den er godt nok helt fantastisk, den tipi! Kan godt forstå, Paven er begejstret <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Manja, Ja hun er virkelig vild med den. Og det er vi som sagt også, så alt den tvivl, vi havde forinden, var helt ubegrundet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Den er simpelthen så fin, og gulvpuden og led-kæden er lige prikken over i’et. Hvor er i øvrigt den fine ræv fra, den måtte også godt finde vej til vores hjem 🙂
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke, den grå ræve bamse er fra H&M 😉 Så den skulle være nem nok at få anskaffet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Fantastisk hule og en rigtig god løsning på manglende værelse som samtidig holder æstetisk!

  Hvorfra er i øvrigt standerlampen billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have! Ja, vi synes også det var en meget god løsning på det manglende værelse. Standerlampen er gammel, jeg har arvet den fra mine forældre, det hedder en trombonelampe og er lavet af en dansk designer Jo Hammerborg fra 60erne, der var designchef hos Fog & Mørup, hvis du søger på ovennævnte kan du nogen gange finde dem på den blå avis eller Lautitz mf. De er ikke så pebrede i prisen, fordi det er en af de mindre kendte/hypede designere fra perioden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Ih hvor fint! “Gulvet” gjorde udslaget! Så blev den tipi også købt til lille a :-)) et dumt spm.. Den der LED lyskæde. Er det en særlig slags der ikke bliver varm? Går også ud fra den er sat til en stikkontakt? …. Sagde det var dumt;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Det er ikke spor dumt 😉 Ja, det er en særlig lyskæde, der ikke bliver varm, så derofr er den helt oplagt til dette. Lys dioderne sidder inde i en ledning, så den er meget nem at vikle om, ift fx ‘almindelige’ lyskæder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan nogle oplevelser er simpelthen bare fantastiske! Det gør simpelthen SÅ meget at støde på så hjælpsom og skøn service. Dejligt! 🙂

  Hvis du mangler et bare nye sko (måske et par til paven?) skal du være velkommen til at deltage i min konkurrence om et gavekort på 250 kr. til Footway.com: http://sarasskab.blogspot.dk/2013/03/give-away-vind-et-gavekort-til-footway.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, Loui, sikke nogle smukke billeder. Den passer ligeså perfekt ind, som jeg forestillede mig <3 Og sikke et godt fif med den LED-ledning (og godt set med sansegyngemadrassen!). Det må vi da kigge nærmere på, for tipien er også et yndet opholdsted på alle tider af døgnet her i hjemmet… faktisk begyndte B først for alvor at bruge sit værelse til at lege i, da tipien flyttede ind. Og nu elsker hun at være der!

  Elsker iøvrigt, at man kan pynte tipien efter personlig stil, for selvom den er neutral udadtil, så oser den altså af jeres stil på billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Fie <3 Ja, du har god smag 😉 Og jeg er så glad for ideen, for vi elsker den alle herhjemme! Og ja, 'gulvet'/madrassen passer helt perfekt!

   Ja, du har ret. Fordi den er så neutral kan den nemt gøres til 'ens egen'. For Beates passer også bare spon on til resten af hendes værelse/jeres farvetoner og stemning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, sådan en er fluks kommet på drengenes ønskeliste! Og hvor er det bare en god idé med madrassen fra sansegyngen og LED-lyskæden 🙂

  Kan godt forstå Paven (og hendes forældre!) er vilde med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😉 Ja, når jeg selv skal sige det, er jeg vældig tilfreds med netop kombien af madrassen, tipien og lyskæderne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Uh hvor er den smarte gulvpude fra??? Ville være perfekt i prinsessens cirkustelt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den skøn og måske skulle webshoppen spørge om lov til at bruge dine billeder mod en ting til gengæld, for den er et meget mere indbydende musthave på dine billeder! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, hvor er du sød! Tak. Ja, de er ikke ret gode til engelsk, så nok slet ikke dansk 😉 Men de giver dælme god service! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må da være den perfekte gave til en lille fødselsdagspave! Må lige overveje, om den vil passe i højden under vores trappe til førstesalen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er virkelig faldet i god jord 🙂 Og det er simpelthen så hyggeligt at ligge derinde og læse sammen. (altså de voksne kan jo kun ligge der med overkroppen, men det er så fedt!)…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser helt fantastisk hyggeligt ud! Vi har jo netop langt om længe fået børneværelse, men nu drømmer jeg om en tippie med lys i i stuen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  AJ, den er SÅ fin! Hvor har du gjort det super-lækkert!
  Jeg overvejr den til min Ella – hun bliver snart 3 år…
  Men er den nem lige at pakke/folde sammen? Jeg har et telt fra HM´s UNICEF kollektion, men orker ikke det der samleri hver gang den skal op og ned… Vil være fedt med sådan en tipi man vups – kunne smide over i hjørnet.
  (Men jeg vil også pynte med lyskæder og vimpler!!!)
  Kh Marie-Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hejsa 🙂 Ja, den er faktisk lidt svær at samle 🙂 Der var ingen brugsanvisning med, så det var lidt en udfordring. Haha…men jeg synes nu, det var ok 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er få ting, vi har så mange billeder af sammen med Paven, som den lille hyggelige tipi, vi gav hende til hendes fødselsdag. Den har sandelig vist sig at være et hit. F.eks når man indtager morgenmaden derinde iført […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] var indianerprinsesse. Jeg har ikke kunne glemme tipien siden jeg så den med lys i hos Guldlog. Jeg synes at den er så skøn og den må meget gerne få en plads i stuen. Når vi får sat en […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er bare så fin 🙂 Jeg overvejer at prøve at lave en selv – du kunne vel ikke lokkes til at give et ca tal på hvor lange pindene er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg købte en tipi til Paven i fødselsdagsgave, som skulle vise sig at blive årets allermest populære indlæg. Faktisk modtog […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Da Paven sidste år blev 2 år, var jeg på helt bar bund hvad angik fødselsdagsgave. For hvad giver man en 2 årig i fødselsdagsgave? Jeg var omkring en helt masse ting, men dels er Paven ret forkælet og havde en masse i forvejen, dels havde hun ikke sit eget værelse, så det skulle også være noget, vi andre i et eller andet omfang kunne holde ud af kigge på dagligt. Som I måske kan huske, endte det med denne fabelagtige tipi. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  hvor er den gulvpude i tipien var smart, har du mon et link til,hvor lige netop denne gulvpude kan købes henne og hvadver målene og tylkelsen på den pude? så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] helt færdigt. Der mangler meget få småting (og en enkelt stor – vi overvejer at give hende en tipi, som hende her har, i fødselsdagsgave). Sidste nye tilføjelse er tegnetavlen fra IKEA. Hun elsker […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvor er det fint :). Hvor har du købt den runde madras?. Er selv på jagt efter en til min datters værelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Den runde madras er fra en sansegynge. Den er oprindeligt brugt i bunden af en sansegynge. Den passer perfekt til tipien 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HEMMELIG NEMLIG