BIRTHDAY GIRL

WE DID IT

Puhaa, så blev dén hurdle overstået. Alt forløb som planlagt: Paven blev fejret på bedste manér, huset var fuld og humøret højt, masser af kærlighed, kage og kaos, titusinde trippende barnefusser, Gangnam style på dansegulvet med 2-årig Pave i front, pastelballoner og gakkede hatte. Det var så fedt, at få samlet alle og gud hvor vi heldige, at vi har så mange dejlige venner med hver deres überskønne unger! Flertallet vandt i øvrigt: jeg endte i min Storm & Marie kjole, lige dele festlig og behagelig – en kombi jeg særligt værdsætter, når jeg skal servicere 30+ gæster og tvinges på børne-disko med 13 kg tung fødselar på arm.

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BIRTHDAY GIRL