GIRL SPRING JACKETS

BADASS AND BABY GAP

Værsgo – 1. stk babymås right in your face. Er klar over, at billeder som det øverste måske ikke er af slags, jeg selv ville blive glad for at folk delte, hvis det var min mås. Men altså, nu bruger jeg heller ikke ble som undskyldning for bredden af bagpartiet. Det jeg egentlig ville viser jer, var nu trøjen. Som Pavens (dygtige) far helt selv har købt med hjem fra London. Ret imponeret, må jeg indrømme. Den er så fin og det eneste jeg er lidt ærgerligt over, er at han ikke tog en med i voksenstørrelse til mig! Den cool fersken neon farve er svær at indfange på kameraet, men den er dybt lækker! Jeg får sådan lyst til at tage en lille bid…..

Trøje: Baby Gap/ leggins: MarMar/ sko: Angulus

6 kommentarer

 • Cæcilie

  Jeg synes nu Paven klarer både leo og ble i rigtig fin stil!! Herhjemme går vi stadig i en LANG bue uden om tætsiddende gamacher og deslige til vores enehersker, mest fordi lårene (trods hendes godt 15 måneder) stadig buler ud under bleen! Det ser ikke voldsomt charmerende ud når de bliver snørret ind i en tætsiddende buks (hurra for pæreform………..) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 😀 Ja, okay, det kan jeg godt se. Men de tykke lår er nu stadig alligevel pænere på en to årig end en på 32 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor er hun fin! Props til D 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super cool! 🙂 Kender alt for godt til det med at blive misundelig på børnenes garderobe ( og evige strøm af nye sko 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GIRL SPRING JACKETS