MUMMYHOOD

BLØDE BØRN OG TRIGONOMETRI

De seneste nyerhvervelser på matriklen. Den bløde kåbe til Paven har jeg længe haft kig på. Nu nærmer sommer og dansk morgendukkert i havet ved sommerhuset sig, og så må man godt! Desuden er det ekstra hyggeligt efter aftenbadet med sådan én laber frotté-fis på skødet. Stuen har fået en pæn plaid og et par smukke stager – begge med et geometrisk trekantstema til fælles, haha. Jeg kan enormt godt lide det grafiske udtryk på plaiden, der samtidig er underspillet, fordi det er holdt i to ens gråtoner, modsat hvis det f.eks havde været sort/hvid. Netop dét mønster komplimenterer træstagerne så fint i deres skarpe, næsten reto-lignende look. Begge er fra Ferm Living. Kåben er fra Karmameju, og jeg drømmer om at erhverve mig en selv også, dog nok et par størrelser større 😉

Såvel stager, plaid og kåbe (samt pude i baggrunden) er købt her.

4 kommentarer

 • Dorthe pedersen

  Bliver i / du sponseret af firmaet ( dette firma er en af mine yndlings) når i/du viser og omtaler deres produkter som her ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Dorthe, i dette tilfælde nej, det er også blot en klar personlig favorit her. Men nogle gange, ja, så kan det godt ske, at lignende type indlæg er sponsorerede, men i det tilfælde vil det altid stå nederst i indlægget. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sødeste Louise, talte vi ikke for et godt stykke tid siden om, at du skulle forsøge at skaffe en rabatkode til Kaiku? Min ønskeliste dertil er efterhånden usund (for mit dankort) lang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, Ja det er da sandt Marina:) Det må jeg prøve at forhøre mig om! og jeg kender det alt for godt, det med den laaaange ønskeliste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MUMMYHOOD