LIFE THROUGH A LENS

GIRL SPRING JACKETS

Kappe: Marni // kort trench: Hucklebones // Gammelrosa trench: Stella Mccartney // strikket bikerjakke: Scotch R Belle // marineblå med stjerner: MiniATure

Paven er i kraftig nød af en forårsjakke. Dels fordi flyverdragten med termo og pels er ved at blive en tand for varm, dels fordi de to jakker hun har, begge har fast hætte – hvilket ikke er smart på en legeplads i vuggeren. Jeg er derfor på udkig efter den helt rigtige. Kravene er blot, at der enten ingen hætte skal være, eller en hætte der kan tages af. Og så skal den helst ikke være for lang, da hun så ikke har samme bevægelsesfrihed i den. Jeg kan se, ud fra mine collager med favoritter, at jeg går i to retninger: Enten klassisk, douche – eller girly pastel. Begge dele er nemlig så fint til Paven.

Allerhelst investerede jeg i den marineblå kappe fra Marni. Den ville være helt perfekt til hendes nye Angulus sko og har smarte trykknapper, så hun selv kan forsøge sig med lukning. Men dels kan hætten ikke tages af – dels er den ALT for dyr. Så den burde egentlig ikke være her på collagen. Men den er jo så PÆN.

Den beige cottoncoat fra Hucklebones med karryfarvet liberty trim kiggede jeg faktisk på – med hænderne – da jeg var på Bubble messe i London sidste forår. Og den er vanvittigt lækkert forarbejdet og helt igennem skøn på detaljer og kvalitet. Men måske alligevel for sart? Stella Mccartney jakken i gammelrosa har helt de samme kvaliteter. Den quiltede sart rosa bomber nederst er fra Little Pieces koster kun 299,- En perfekt varm ekstra trøje nu, og til sommer et fint supplement til overtøj. Girly og casual på samme tid. I love it.

Hvis I har nogle gode bud på perfekte forårsjakker til en lille, aktiv tøs i trodsalderen – så læg endelig et link eller en beskrivelse. Tager imod alle de fif, jeg kan! 🙂

Gul anorak: MiniATure // rosa quiltet bomber: Little Pieces // beige trench: Zara // støvet grøn anorak: MiniATure // pale pink raincoat: Petit Bateau

6 kommentarer

 • julie lillegaard

  Robyn har denne lavendelfarvede drøm http://wheat.dk/webshop/da/junior/2131723196-jacket-stella.html fra Wheat i år. Den minder om Mini A Ture-jakkerne i design og kvalitet, men har flere fordele; aftagelig hætte og lynlås foran. Sidstnævnte er en fordel, når man kan og vil SELV, så Robyn var godt gal på sin Mini A Ture-anorak med lynlås i siden sidste år, da hun var en stor, selvstændig to-et-halvt-årig. I år er hun en endnu mere selvstændig tre-et-halvt-årig, så vi er glade for tøj, der er let at komme i og ud af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, tak for et super godt tip. Den må vi straks kigge nærmere på. Er den vandafvisende?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg klikkede ind for at give præcist samme anbefaling som Julie.
  Fidusen har den i hindbærfarvet men har så en heldragt i den lavendelfarvede – og begge farver er SÅ gode til hende.
  Jakkerne er noget lettere end Mini a Ture – og nemlig præcist meget mere praktiske pga lynlåsen – og så synes jeg også, at faconen er lidt mere kropsformet hos Wheat jakken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😉 hvordan er de i størrelsen? er de alderssvarende? og er der elastik ved ærmerne egentlig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tog Lisbeth’s råd meget alvorligt! Og købte den fra Wheat, den er helt fantastisk. Du kan se den i aktion her:

  http://bastabum.dk/sondag-i-solskin/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIFE THROUGH A LENS