SLANGEPRINT OG VINTERHUD

KABEL SWEAT OG 2 X MARGIELA

Hele outfittet fra i går, da mine to nye Margiela køb blev luftet i herlig samhørighed. Jeg knuselsker simpelthen de sneaks, ikke nok med at de i min optik er verdens sejeste, så gik vi en PÆNT lang tur, og det var allerførste gang, jeg havde dem på = Ingen vabler, ingen ømme fødder, intet! Wuuhuu. Trøjen er også fra Maison Martin Margiela, lidt pudsigt at begge køb falder oveni hinanden. Trøjen fandt jeg på nettet og bød på – og har så først modtaget den nu, et par uger senere. Og skoene havde jeg oprettet en annonceagent på inde på TS, hvis de kom i præcis min størrelse, så jeg kunne få en notifikation og slå til med det samme. Haps! Det er så over et 1/2 år siden, jeg oprettede den. Men det har bare helt sikkert været meningen at denne uge skulle være Margiela ugen 😉

Hvor skøn er sweatshirten ikke lige? Jeg elsker, at den har kabel-struktur, som var det en strik, blandet med det bløde og comfy sweatstof. Den indkapsler ret godt, hvad det er, jeg elsker ved MMM. Det er minimalistisk, enkel og brugbart. Men samtidig skævt, svagt avantgarde og altid med en uventet detalje.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SLANGEPRINT OG VINTERHUD