PETIT PODIUM 1 ÅR!

LEO ALL OVER

Jer, der læser med på min Facebook side er blevet advaret. Jeg har fundet mig en ny fetich. Troede egentlig den døde i 90érne sammen med Green Day, Psyched Up Janis og permanent, men nej. Jeg er blevet hooked på leggins igen. Nuvel, de er en udskældt beklædningsdel og nogen har indvendt, at den slags kun er ok, hvis man 1) er i vuggestuealderen, 2) er gravid eller 3) inderligt ønsker sig en ensom tilværelse uden socialt indhold. Jeg falder ikke pt under nogen af de nævnte kategorier, men jeg er muligvis i fare for meget snart at ramme sidstnævnte? Er muligvis underlagt en ubevist misundelse på min datters mange leo-leggins, haha. Stadig ikke overbevist?? Det er hende her´s skyld!

Men de er jo SÅ behagelige og helt, helt rigtige til en påskeuge i sommerhus og hæng på molen. Faktisk drager jeg i sommerhus igen denne weekend – sammen med alle tøserne, og mon ikke, mine nye elskede leo-leggins kommer med?

Tights og t-shirt: Monki// sneakers: Reebok// blazer: H&M// hue: Cos// taske: Leowulff

21 kommentarer

 • Dorthe pedersen

  Og af alle er du bestemt den eneste der kan slippe afsted med det !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg går og venter på at samme sæt lander i min postkasse! Og nuuuj hvor jeg glæder mig!! Endnu mere efter du har flashet hvor lækker du ser ud i det. Så sejt altså!!
  Hvor har du de fine grå reebok fra? Har kun set dem i pastellerne?
  //Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Glæd dig! Det er så rart! som at blive genfødt på ny i nattøj <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov glemte at svare på skoene. De er købt i ….den der store butik midt på strøget, lige efter Rundetårn og inden Illum? 😉 Undskyld, jeg ikke kan være mere præcis, men jeg aner faktisk ikke hvad butikken hed, jeg styrtede bare ind og købte dem og så ud igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Du ser hamrende godt ud.. Må da vist lige kigge nærmere på det sæt 🙂

  Og jeg vil gerne være din ven, på trods af leggins som bukser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser møg lækker ud!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Vi er vist lidt i samme båd mht leggins.. Havde også afskrevet dem efter 90’erne. Men nu danser jeg også selv rundt i leo-leggins 🙂

  Du rocker virkelig det sæt fra Monki! Har også selv overvejet det, selvom jeg allerede har leoleggins. Men tror det må være min lille Agnes, der skal have et par af de famøse fra MarMar i stedet 🙂

  /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh, ja de fine MarMar leggins er også et stort hit herhjemme. Nu kan mor og datter så valse rundt og være match. De ville bestemt klæde lille, nuttede Agnes! Haha…men de her kan nu også godt anbefales 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser meget fint ud! 🙂

  Hvor er skoene fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leo-leggings er SÅ nice! Dog tror jeg ikke selv jeg ville kunne se lige så godt ud i dem som du gør 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • virkelig lækkert outfit, og ja så ser du jo bare vildt godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er man væk fra det der internet i et par dage, snuser rundt på din blog og ser så, at du er iført leo fra top til tå. Respekt, Loui!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, søde du! Tænkte for øvrigt sådan på dig forleden, da jeg vimsede rundt i min blå Finders Keepers nederdel 😉 Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wao modigt outfit. Ser godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PETIT PODIUM 1 ÅR!