FLAMINGO

LYSFEST I TIVOLI

I går var vi sammen med resten af pressen og alle deres unger, så heldige, at vi var blevet inviteret til Lysfest i Tivoli. Vi fik også lov at møde hende her og spise middag med hendes smukke børn og søde mand. Paven var ret begejstret for sit første Tivoli besøg, men aller mest for Rasmus Klump land, haha. Tivoli åbner først officielt i morgen, så vi fik et lille smugkig på de sidste nye forlystelser og hvad der (forhåbentlig) venter os til sommer. Det nye Tycho Brahe land så virkelig fint ud, men vi havde desværre ikke så god tid, da klokken når at blive mange, inden man får fri, hentet barn, derefter bil og herefter brugt 20 min på at finde parkering og dernæst 20 min på at stå i kø 😉 OG har en bagkant i den anden ende, der hedder kl. 20.00, hvor Paven skal sove…..Så jeg håber meget, vi får mulighed for at komme tilbage til sommer. Gerne både med og uden barn. Fredagsrock kan på en god sommeraften godt være rigtig fint.

Jeg fik heller ikke taget så mange billeder, faktisk kun ét, af Paven og Fidusen, der lystigt boltrede sig i Rasmus Klump land. tsk tsk, her har man fri adgang til alle forlystelser, og så vil hun bare på legeplads. Resten af billederne her er fra dette indlæg og også fra dette. For ja, det har altid været, også inden Paven kom til verden, en fast familie tradition at tage i Tivoli. Både sommer og vinter!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FLAMINGO