LYSFEST I TIVOLI

MORGENSTUND HAR GULD I MUND

En god, hyggelig stund omkring morgenbordet er ekstra vigtig, når familien derfra bliver sendt ud i hver sin retning. Og en god morgen kan sørge for, at vi møder verden med et smil. Tacky? Lidt, men det er jo rigtigt.

Mini Fras er måske ikke den mest originale ‘se-mig-jeg-har-bagt-spelt-boller-på-østerbro-og-har-oseaner-af-overskud’s-agtige morgenmad, men pyt. Paven er vild med dem. Lige nu bliver tegningerne “levende” på pakken lige som 3D-film i biografen ? bare hjemme på morgenbordet – med en app + ipad eller smart phone. Og den slags gør vi det jo ret meget i herhjemme:-) Desuden kan pakken foldes ud, når de er spist, så dukker der tegninger frem på indersiden af æsken, som kan farvelægges. Til de stunder, hvor der er ekstra god tid, så der kan hygges lidt ekstra. Et kæmpe hit hos Paven, der elsker at tegne og male!

Quaker, der står bag Mini Fras, har udstyret æskerne med en sjov 3D-oplevelse, hvor fjollede dyr og Mini Fras?er bliver levende, hopper og danser ? parate til at lege interaktivt med dit barn. Man skal bare sidde med en iPad eller en smart phone (IOS eller android) foran æsken og have downloadet den gratis app på www.frasapp.dk. Paven var mest begejstret for malebogen indeni, men til de større børn, er det sikkert et hit. Bare et lille tip, hvis man er til hygge og leg kombineret med en god start på dagen 😉

Indlægget er lavet i samarbejde med Quaker

2 kommentarer

  • MMh, det ser nu godt ud 😀
    jeg er simpelthen så dårlig til at få spist morgenmad 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Uhh, det må du i gang med 😉 Engang var jeg også møg elendig til det, nu kan jeg slet ikke undvære! Og det har faktisk ret stor betydning for energi niveauet i løbet af dagen!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LYSFEST I TIVOLI