MORGENSTUND HAR GULD I MUND

MUMMYHOOD

Moderskab er mange ting. Og med mellemrum bliver jeg beriget fra andre sider, omkring dét, der herhjemme i det daglige fylder allermest, og som kan føles statisk og evigtgyldigt. Såvel blogland, som babyer, familiesammensætninger og følelser kan forekomme ens, utvetydige og indiskutabelt uforanderlige, og alligevel er de de jo ikke, det ved vi. Maria har sådan en fin blog. Både i skrift og billeder. Og så kan hun sætte fastgroede normer, tendenser og strukturer i perspektiv. I relation til mode og design. Og nu også børn og familieliv. Jeg nyder at læse med, fordi jeg gang på gang udfordres i mit eget billede af verden. Derfor synes jeg også, I skal gøre jer selv den tjeneste, at læse det her indlæg.

Maria er nemlig blevet mor. Uden at have født eller være gravid. Den del stod lille Elizabeth´s anden mor for. Og gør det så egentlig en forskel? At være mor, uden at være mor. Og samtidig vitterlig være mor? Det er så mange måder, at være familie på. Og lige så mange, at etablere den på. Men heldigvis er der kun én måde, at beskrive lykken i en familie på: Ved at vise den. Enkelt, tydeligt og bundærligt. LÆS!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MORGENSTUND HAR GULD I MUND