LEO ALL OVER

NEMLIG NEMT

Når man er en travl børnefamilie med to voksne, der begge har fuldtidsjobs og et barn, der skal hentes og bringes hver dag, kan jeg kun komme i tanke om få ting, jeg hader mere, end at stå i køen i Netto i ulvetimen, med oppakning og sur Pave, mens sveden hagler af en og folk bagved tripper utålmodigt. Kort efter jeg også fik fuldtidsjob og Paven kom i institution, begyndte vi at lave madplaner og handle én gang hver søndag til hele ugen. Det letter naturligvis presset, men jeg hader virkelig at stå i kø og ikke mindst at slæbe alle de absurd mange varer hjem og op til 2. sal.

Som den trofaste læser måske vil vide, har vi efterfølgende fået faste fiskekasser fra Skagen Food og madkasser og frugtkasser fra Aarstiderne, men den helt store redning kom, da vi opdagede nemlig.com! På Nemlig.com kan vi handle dagligvarer, når det passer os og vores families rytmer. Oftest søndag aften 😉

Så da jeg for noget tid siden blev spurgt, om jeg ville teste og skrive om nemlig.com, var jeg ikke i tvivl. Vi bruger det nemlig (haha) allerede. Hver søndag aften, når Paven er lagt og der er ro på, sætter vi os og laver madplan til hele ugen og så åbner jeg computeren, klikker af og vælger levering næste dag efter kl. 17.00. Vupti! Så bliver alle vores mange, tunge poser fyldt med friske dagligvarer leveret lige til døren.

Derudover samarbejder nemlig.com med mange special-leverandører som fx Lagkagehuset, Perchs te, Risteriet, Løgismose og Slagter Lund. Så selv om deres butikker fysisk ligger langt fra, hvor vi bor, så kan vi nemt bestille lækre færdigretter fra f.eks Slagter Lund og hjemmelavet rugbrød til de ekstra travle dage sammen med alle vores discount varer. Jeg er SÅ hooked.

På den her måde kan vi prioritere at bruge vores fritid sammen på andre og mere spændende ting end at stå i kø i supermarkedet. Med nemlig.com?s app (til IOS og android) kan du også se, hvad der er ?dagens tilbud?. Og hente inspiration til opskrifter på nye madretter. Det er vitterlig en redning i vores hverdag! Siden vi startede, har vi ikke handlet på andre måder. Og det behøver ikke være dyrt. Man kan ved hver enkelt varegruppe søge på prisen og vælge den billigste. Og med over 6000 faste varer, har nemlig.com oftest større sortiment, end det lokale supermarked har.

De kunne ikke selv have skrevet en bedre anbefaling, vel? De burde sponsorere vores næste mange indkøb, ikke? 😀 Men ja, jeg mener det. Det er SÅ smart!

Indlægget er lavet i samarbejde med nemlig.com

2 kommentarer

  • Christina Holm

    Ha ha.. Dit indlæg er perfekt timet. Har selv lige stået og svedt (bogstavelig talt… Desværre) i supermarkedet i dag med en sur halvanden årig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi bruger også nemlig – det er nemlig nemt ;O)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LEO ALL OVER