TOUR DE AMAGER STRANDPARK

NEMME LØSNINGER

Jeg har sagt det tusinde gange før, men jeg slår det gerne fast endnu en gang: Når man får børn, bliver man fan af de lette løsninger. Tørshampo, takeaway, vin med skruelåg (for ja, man falder i søvn, inden man når at drikke den færdig), netshopping og sko uden snørebånd er min ven. Det er ikke så lang tid siden, at jeg bedyrede, at vi handler stort set alt over nettet. Tøj, mad, bøger, musik – you name it. Men en gang imellem, når man f.eks er mor til nogen, der vokser som ukrudt i regnvåd muld eller når man gerne vil se ting “med fingrene”, er man nødt til at bevæge sig væk fra matriklen og ud i verden.

Når dét sker, er det alfa omega at have en plan. Skema og tilrettelagt med kirurgisk præcision, gerne placeret i en overskuelig afstand og helst med mulighed for nem og hurtig adgang til mad, drikke og toiletter. Parkering skal være tæt på og ukompliceret, området afgrænset og alt inden for en håndsræknings rækkevidde. Der skal være nem adgang med en klapvogn og det duer ikke, hvis man bliver kold og våd. Det er ikke så få krav, og det efterlader mange butiksbesøg stort set ufremkommelige. Derfor er storcentre mange børnefamiliers svar på alle pinsler.

For et par weekender siden skulle vi finde sko til Paven og den slags påkræver mindst. 1 stk. pavefod og en hulens masse tålmodighed. Vi manglede også en ny kaffekande og nogle pæne vaser. Valget faldt på Frederiksberg Centeret, da vores ærinder nemt kunne kombineres med shopping til både mor og far, en tur i Fætter BR, indkøb i Føtex og en eftermiddagstur i Frederiksberg Have. Smart. Paven var især fan af de rullende trapper.

Jeg ved det: Det er ca. lige så usexet at være fan af et storcentre, som det er at være fan af velcrolukninger og færdigretter. Men en gang imellem må man bare erkende, hvad der virker.

Frederiksberg Centret er i øvrigt i gang med en større ombygning og vil i løbet af sommeren få bygget en ekstra etage på. Det vil altså sige = flere shopping muligheder, større udvalg og måske endda flere rullende trapper 😉

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Frederiksberg Centeret, men er 100%  udtryk for min egen personlige mening.

2 kommentarer

  • Ha haaa hvor er det sandt med de nemme løsninger – og meget meget velskrevet! Det med skruelåg på vin havde jeg nok ikke troet på førhen men jo – der er vi også nået til derhjemme 😀 Vi er gamle og trætte….

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, haha, sådan er det bare. Lidt ynkeligt, men der er jo ingen grund til at skjule det 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TOUR DE AMAGER STRANDPARK