LEO ALL OVER

PAUSEFISK

Jeg er taget i sommerhus med alle tøserne og har efterladt computer og internet derhjemme, sammen med Pave og mand og bunkerne af vasketøj 😉 Jeg satser ikke på, at være iført stort andet end en uldsokker, pyjamas, et glas rødvin og en pose chips de næste to dage, så forvent ingen outfit post herfra…..i mellemtiden kan min lille Pave agere pausefisk, billederne er fra da vi var i Barcelona – trænger snarest til en storbyferie med familien igen! Men nu starter vi lige med en tøse weekend.

3 kommentarer

 • Hun er da også en nuttet lille pausefisk – elsker hendes kinder på første billede 🙂 Genlæste for øvrigt din Barcelona-artikel forleden og drømte mig endnu en gang ned til sol og sommer. Rigtig mange lækre fif, du fik samlet på en let, lækker og overskuelig måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shm

  Lyder voldsomt hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser I søde ud begge to. Det lyder skønt med sådan en weekend, jeg håber du nød den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LEO ALL OVER