EN VERDEN UDENFOR

PETIT PODIUM 1 ÅR!

Tænk sig engang, på denne årets drilske og pjattede dag, sendte Petit Podiums fire beboere tvetydige gækkebreve rundt i cyberspace for præcis et år siden. Der var nemlig kommet et nyt barn til byen, en petit sag, men ikke ubetydelig. Det er lidt vildt at tænke sig, at der nu er gået et år. Det føles på mange måder meget længere tid siden – og samtidig som var det i går! Det er sjældent, vi alle fire er samlet IRL, men så længe vi dagligt deler den pink topbar på Petit Podiums lille univers smukt flankeret af Jane Stubb Krichhoff´s legesyge streg, er det ok!

Som det sig hør og bør, skal en fødselsdag fejres – og især den første af slagsen er noget særligt. Derfor vil jeg opfordre til at læse med på vores nyhedsbrev, hvis du ikke allerede er tilmeldt det i forvejen, for i morgen vil vi give vores trofaste læsere en særlig lækker treat!

Petit Podiums logo er ikke uden grund en grafisk medalje. Medaljer uddeles nemlig oftest fra et podie. Det er her, på podiet, at man hylder, fejrer og fremhæver det gode. Det er her, man anerkender en indsats, og der er herfra, man taler til en større forsamling. Det er fra podiet, man blåstempler kvalitet og ekstraordinær indsats ? symboliseret i medaljen, der gives til nogen, som virkelig har fortjent en ekstra markering. Derfor: Husk at læse med på vores nyhedsbrev!

GLÆDELIG 1 APRIL – HURRA FOR FØDSELSDAGE – OG FOR PETIT PODIUM!

14 kommentarer

 • Lou

  Stort tillykke med det første år 🙂 Det er jo gået stærkt!
  Kan sagtens huske da jeg første gang kiggede ind til petit podium.. Sad med stor mave og klappede i hænderne af fryd.

  Glæder mig til mange flere skønne podium år!
  /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Mandrup Hansen

  Stort tillykke jeres et års fødselsdag! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh, er det virkelig gået et år? Hvor vildt! Men tiden flyver vel når man har det sjovt og jeg har det i hvert fald altid sjovt, når jeg læser jeres blogge – så tillykke med fødselsdagen, jeg glæder mig til et år til! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, hvor er du sød. Ja, et helt år sgu. Ret syret at tænke på, hvordan gik det dog til? Tid er noget underligt noget…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med Petit Podiums første år! Det er altså utroligt, at det allerede er et helt år siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  NU skriver I fire. Men der er da fem navne i min topbar? Tillykke med fødselsdagen 🙂 Det er et hyggeligt lille univers herinde også selvom man ikke har børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille
   Nej, vi er faktisk (desværre) kun fire, da Little Dot besluttede at lukke sin blog. Rent teknisk kræver det blot lidt ekstra at få linket dertil fjernet fra topbaren, så derfor står det der endnu. Og så var vi jo desuden også kun fire, der startede det op. Dengang for et år siden 🙂 Så den den led er den god nok 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie Kjeller Larsen

  I er skønne, hele bundtet:)

  Her skal lyde et stort tillykke med jeres succes! Bare 1 år…Der er dælme sket meget på det ene år 🙂

  Altid en fornøjelse at følge jer:)

  Knus Annesofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, tusinde tak selv skønne! Hvor er det dejligt med læsere som jer, uden jer var det jo lige meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke sødeste piger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN VERDEN UDENFOR