NEMME LØSNINGER

SILKE BOMBER OG AFTENSOL

Ahh, sidste weekend fik vi Paven passet for at tage ud og spise og få lidt bonustid sammen og sørme om det ikke faldt sammen med én af de få rigtig smukke og uvant varme forårsaftner i København. Tidspunktet lige inden solen går ned om foråret og om sommeren elsker jeg. Lyset bliver helt gyldent og alle skygger falder tungt. Det er dramatisk og dovent på samme tid. Vi endte faktisk med at sidde UDE og drikke drinks inden vi skulle spise, hvilket nok må betegnes som første gang i år. Vi havde et lille tæppe omkring os, men ellers var det faktisk helt fint. Åhh, hvor man craver sommer og sol nu på denne tid. Det kan slet ikke gå hurtigt nok med at få banket de varmegrader lidt op, vel?

I morgen tjekker jeg ind med en lille, lækker konkurrence, så vi kan få skudt den nye uge i gang med lidt manér 😉

silkbomber: Acne // bukser: Selected Femme // t-shirt: H&M // støvler: Isabel Marant // clutch: Marc Jacobs

12 kommentarer

 • Ida

  Den er godt nok lækker, den silkebomber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Ida, jeg er også glad for den. Om end den er lidt sart, men den slags kan jeg naturligvis ikke lade mig bremse af 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre, lækre Loui! 🙂
  Hvor lyder det dejligt med en kærestetur, og så endda med at sidde ude 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det var det skam også. Håber snart der kommer flere af den slags dage, elsker de varme sommeraftner i Dk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza Pallesen

  Mmmmmm, Acne acne acne….HAr allerede brugt 6000 kr på dig de sidste 3 mdr….:-)

  De kan bare noget:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Jeg gad godt finde den jakke!! Blev vild med den efter dit første indlæg med den 🙂 Er trendsales mon det bedste sted at lede? Og i så fald hvad leder man efter? Blazer, jakke, cardigan? God søndag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg tror, TS er et meget godt sted at lede. Eller måske Acne Archive på Nørrebro? kan ikke helt huske, hvilken sæson denne er fra, jeg fandt denne på ts ved at søge på silke bomber jakke. egentlig ledte jeg efter én fra In Wear, men så fandt jeg denne og var hooked fra første sekund! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEMME LØSNINGER