BADASS AND BABY GAP

SLANGEPRINT OG VINTERHUD

Endnu en gang værsgo: Et stykke vinterbleg, makeupløs, træt Guldlog med fedtet hår og render under øjnene lige midt i din morgenkaffe! Jeg ved det – nogen outfitbilleder burde man bare ikke vise, fordi de egentlig ikke er så heldige. Men jeg er meget begejstret for mine Acne leggins, helt ærligt – tætsiddende slangeprint, der på bedste kompromisløse facon viser alle de ekstra kilo lidt for godt – whats not to like? 😉 Jeg er åbenbart draget af nattøjs-lignende tendenser for tiden. Måske jeg bare trænger til at sove?? God sønda…Zzzz…

Leggins: Acne// sko: Reebok// t-shirt: Mango// blazer: H&M// scarf: Toogoodtobebasic// stofnet: 5 Preview// bag: Leowulff

3 kommentarer

  • Line

    Giiirl – for det første: hvilke ekstra kilo? Og for det andet: Du ser så skøn ud, fedtet hår, mangel på make-up og render under øjnene eller ej. Elsker dette outfit, alt spiller bare. Gid jeg så så godt ud når jeg føler mig uheldig! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil altså gerne se outfitspost inkl. fedtet hår og render under øjnene mens jeg drikker min morgenkaffe (Læs: Mælk), hvis du er lige så lækker som her 🙂

    Jeg havde glemt alt om de leggings, men nu er jeg altså nyforelsket igen – Flere år efter at de blev udsolgt, suk!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BADASS AND BABY GAP