3 + 32 HURRA !

AMSTERDAM

En hurtig hilsen herfra Amsterdam, hvor vi nyder livet. Godt nok med en kæmpe streg i regningen – og ikke på grund af ovenstående billede 😉 Nææ, tværtimod har netop ovenstående vidunderlighed klart opvejet det faktum, at mens DK havde næsten 25 grader på min fødselsdag, valgte jeg så at fejre den her i landet, hvor det var 11 grader og tis regnvejr……av, den svier. Men så er det dælmer godt, at man i stedet finder et fantastisk outlet, hvor man kan gøre sig fabelagtige køb og spare flere tusinde kroner. Det (og varme vafler og tung chokoladekage med mine to store kærligheder) hjælper helt klart på det!

6 kommentarer

 • Åhhh – man skal aldrig gå ned på gaver til sig selv! Jeg køber også altid en julegave til mig selv, og jeg pakker den pænt ind, sætter gavemærke på og placerer det under træet. Jeg glæder mig til at se mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men det er jo i hjemlandet, at fødselsdagsvejret tæller! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😉 haha, ja, det er det…men så meget desto mere surt, når man ikke selv er der og det så er 25 grader! 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Æg med vejret. Men så længe selskabet er godt, ikk:) stort tillykke.
  Du må rigtig gerne tippe om hvilket outlet du besøgte. Er jævnligt på de kanter, da min mand kommer fra Holland:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, ret æv. Men ja, man nyder jo heldigivs stadig en ferie med sin skønne familie. Jeg kan faktisk simpelthen ikke huske, hvad det hed 🙁 Jeg styrtede ind og faktisk også ud igen, fordi vi pludselig have en meget sur pave, der skulle have mad…..:S

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

3 + 32 HURRA !