1 MAJ, FÆLLEDPARKEN OG BABYFØDDER

AW 13 CRAVINGS

For nogle dage siden var jeg et smut forbi Pressekontakterna, for at kigge nærmere på AW 13 kollektionerne, og selvom der var mange fine ting, og mange nye uventede behov, står især to ting stadigt lysende klart på min indre nethinde. Se lige denne smukke, fantastiske ankellange cardigan fra Modström – et værdigt alternativt til den hypede Acne cardigan, der dog kostede en god del mere end denne her. Den SKAL jeg ha. Og så er jeg helt og aldeles forelsket i én af Leowulff´s nye modeller, den firkantede, stringente og labre taske, som både kan bruges crossbody og som håndtaske. Selvom jeg først og fremmest ser frem til sol og sommer lige nu, ja, så er jeg altså også begyndt i det skjulte, at glæde mig lidt til efteråret 😉

10 kommentarer

 • Jeg er helt enig, Loui. begge ting er jo tydeligvist blevet designet til dig, så det ville jo være flabet ikke at købe dem! Du har jo intet valg, som jeg ser det.

  På den måde er det meget heldigt, at de begge passer så eminent til dig :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Meget meget fint 🙂

  Er det en kjole du har inden under? Den ser rigtig sød ud.

  -Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise…jae, en slags kjole…lang t-shirt, kald det vad du vil, ved det ikke helt. Den er fra Maison Martin Margiela 😉 Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Wow, den taske er da også for lækker. Kender du prisen på den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan så tilfældigvis hjælpe, da jeg ved den kommer til at koste 2600 kr. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

1 MAJ, FÆLLEDPARKEN OG BABYFØDDER