RESTAURANT ANBEFALING AMSTERDAM: HOTEL GOUDFAZANT

BADETØJ INSPIRATION

Hvis nu jeg skulle på bade/dase/slaske-ferie…….det skal jeg ikke. Men hvis nu. Så var det i hvert fald tiltrængt med nyt badetøj. Derfor leger jeg, at jeg skal på badeferie, for det legitimerer derved en sygelig trang til vindues-shopping af netop ovennævnte beklædningsgenstand. Jeg er især ret vild med lækre badedragter. Ja, I læste rigtigt. Jeg er hundrede år gammel og lever en ophidsende spinster tilværelse i skyggen af en palme med en bitter Dram og en portvin til hver hånd, men altså….sådan er det. Badedragter klæder min krop bedre og jeg har faktisk intet behov for at flashe maveskind. De ovenviste bikinier er dog også ret fint, især den sorte. Igen: 100 år gammel og hængehud (jo, det er et ord!) = elsker høj talje!

Alle ting fra collagen er fra Esprit DK, et site jeg måske ikke lige ved første indskydelse ville have besøgt på min jagt efter tøj til våde elementer. Men de har så meget pænt badetøj lige nu og til meget rimelige priser. Badedragten her er jeg helt skudt i faktisk. Den ville virkelig matche min krop iklædt en stor solhat og en drink godt. Nå, jeg ‘nøjes’ med at drage af sted til London i stedet for her i weekenden 🙂 Så må jeg drømme mig til daseferien ved åbent hav.

Indlægget er lavet i samarbejde med Esprit.dk 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RESTAURANT ANBEFALING AMSTERDAM: HOTEL GOUDFAZANT