50 WAYS TO LEAVE YOUR LOVER

BLACK AND WHITE ONCE AGAIN

Som det ses, er jeg stadig ret hooked på sort/hvid. Foruden den underskønne jakke fra Pierre Balmain, hapsede jeg også en lidt mere rå t-shirt med hjem. Den er så behagelig og tilpas oversize, at man nemt kan gemme de mange ferie burger boller bag den 😉 Her er jeg ultra comfy klædt på, da vi jo mest bare vandrede rundt i Amsterdam, men jeg glæder mig også til at style den med mere feminine elementer, så som en skarp blazer, høje stilletter og måske endda højt hår også. Jeg har vendt flappen på min nye taske, så den bare er helt sort og jeg elsker, at jeg kun behøvede denne ene taske på feiren og nemt kunne matche den med mine outfits – og fx også bruge den som clutch. Læderet er for øvrigt smørblødt – jeg er pjattet med den!

bukser: Zara // T-shirt: Pierre Balmain // jakke: Cos // sneaks: Maison Martin Margiela // taske: BOYY // shades: Chole

4 kommentarer

 • Pernille

  Rigtig lækkert outfit. Den lækre Boyy taske, hvilke mål har den? Tænker på om det er den almindelige størrelse eller miniudgaven?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min model er den lille 🙂 Og jeg synes faktisk, den er absolut perfekt. Den store, blev for stor til mig og mit behov, fordi jeg også gerne vil kunne bruge den som clutch og de andre clutch jeg har i samme mål som den store, får jeg ikke brugt ret ofte, fordi de bliver for tunge, når man fylder dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et lækkert outfit – Cos-jakken prøvede jeg i Berlin tidligere på året…. og fortryder nu, at jeg ikke følte mig helt sikker… den er jo vildt flot !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😉 Ja, det var da ærgerligt. De havde stadig en del inde på strøget, da jeg købte min for et par uger siden?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

50 WAYS TO LEAVE YOUR LOVER