PIXI WORLD

BLACK BUSINESS

Forrige weekend nød jeg lidt aftensol, bobler og muslinger på gode venners tag terrasse. På mig havde jeg hele tre nye ting. Kjole fra & Other stories, som jeg spår vil følge mig gennem det meste af sommeren, fordi den er så let og luftig (det er lidt svært at se på billederne), den har ingen ærmer, på billederne her har jeg blot en trøje indenunder. Og så hoppede jeg på de fine støvler fra Zara, som er en budgetvenlig og langt mere behagelig udgave af mine Marants. Tasken er fra Manii by Adax og også ny. Nogen kunne ikke helt se den for sig i aktion, det kunne jeg. Og vupti – hermed gjort. Jeg takker og bukker.

Kjole og solbriller: & Other Stories // blazer: H&M // støvler: Zara // taske: Manii by Adax

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PIXI WORLD