BADETØJ INSPIRATION

DISTORTION LAST YEAR

 

Sidste år så Distortion sådan her ud på mig. Det var, hvis nogen har glemt det, afsindigt dårligt vejr og møgkoldt, så jeg endte med at bruge aftenen indendørs på galleri, drak et par øl og fik pludselig brændende halsbetændelse og tog så en taxa hjem. Joo, der er fest over mig. Også i år. Lige nu sidder jeg med tæppe på og en varm kaffe og klargør de sidste ting, inden jeg tager til London i morgen! For to år siden så Distortion sådan her ud fra mit synsfelt. Det er det fede ved helt små babyer – man kan tage dem med overalt, for de sover alligevel fra det hele 🙂 Det er lidt sværere med en to årig. Har I været/skal I af sted i år?

2 kommentarer

  • Caja

    Jeg er gravid med morgenkvalme, der varer næsten hele dagen (med mindre jeg får kartoffelsalat), så jeg var bare hjemme – og lå på sofaen og ærgrede mig over, at jeg ikke var ude at drikke øl… :-/ (Visse ting kan man altså godt savne! 😉 )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Her var planen også at skride ud til Distortion inkl sød baby med skrigpink hørebøffer. Men hun er så lige nogle måneder for gammel til at gide sove fra alt – især når der er fest. Og der var så lidt for meget fest til en 7-måneders nysgerrigper (og i øvrigt lidt for mange mennesker på Søndre Boulevard til at navigere babyslæden rundt), så det endte med, at kæresten tog øldrikkeriet, og jeg tog mig af at høre efter sovende baby (hmm, hvad skete der lige for den arbejdsfordeling…) og ordnede lidt arbejde. Åh så voksen Distortion. I det mindste havde jeg udsigt til alt for mange tøser, der med ret begrænset held og ditto elegance, forsøgte at tisse diskret mellem gadens parkerede biler. Men så kan vi da huske festen i dag, hvor solen rigtig bager… Yiks!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BADETØJ INSPIRATION