PRÆDIKEN #9 - 2 år

ERLE PERLE OKKER GOKKER

Som med små, fine børneremser, har visse ting det med at gå igen. F.eks også Pavens drilske forhold til lyserød. En farve, som moderen egentlig allerede da hun var gravid bedyrede, IKKE skulle ind i barnets garderobe, men som alligevel på mystisk vis konstant sniger sig derind – og ret ofte får lov at blive der?!….Således også denne gang, da Okker Gokker tilbød at hjælpe foråret lidt på vej med sødsuppefarvet anorak og sart rosa tilbehør. Paven var faktisk så smuk i ovennævnte, at jeg (helt objektivt, naturligvis!) i dette sekund forsøger at vælge blot et par enkelte pletskud ud til bloggen af dagens model – blandt de ca. 67 billeder, det blev til……..resultatet er pt. midlertidig mental kortslutning og usund dvælen ved eget barns uovertrufne og indiskutable skønhed. En arbejdsskade som mor, tror jeg. Måske jeg bare må trække lod: Okker, Gokker, Gummiklokker, Erle, perle, pif, paf, puf……

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PRÆDIKEN #9 - 2 år