ODE TO A TIPI

GREEN AND GREY

Et hurtigt lille outfit-pip herfra, hvor Paven er syg og slagplanen derfor sat ud af drift 😉 Det er fra forleden, da jeg var til pressedag og se på fine AW13 ting, og som I nok kan se, havde jeg svært ved at slippe én af de nye Leowulff modeller. Den store oversize t-shirt, købte jeg for længe siden i London og jeg elsker den. Den er perfekt voluminøs under alle mine små jakker og over skinny jeans og til sommer kan den sagtens bruges som kjole også. Jeg glæder mig, til man kan have bare ben! Jeg håber, I har haft en god weekend? Vi nåede heldigvis at nyde vejret, inden Paven blev syg. Hvorfor bliver de små pus så ofte syge. Æv, hvor er det træls.

jakke: Selected Femme // bukser: H&M // sko: Gestuz // kjole/t-shirt: Maison Martin Margiela // bag: Leowulff

8 kommentarer

 • Janni

  Hejsa! Er helt vild med din jakke i denne her post: http://guldlog.dk/2012/06/04/camouflage/ og kan læse at du har taget den i L, fordi den er stor i str. Tror du en xs/s, kan købe en i M, hvis man gerne vil have den oversize? Og hvor høj er du? Vil blive glad for svar, er helt vild med den jakke!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have, jeg købte den i m eller l, kan ikke huske det længere, det var en herre model, men den var ret lille af en herremodel. Jeg har efterfølgende solgt den, så jeg kan desværre ikke tjekke det 🙂 men held og lykke med jagten 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækkert outfit. Jakken er så fin til kjolen og kunne helt sikkert gå til stort set alt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt outfit – oj jeg kan kun forestille mig hvor skønt det bliver når benene kan være bare og fødderne stoppet i sandaler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er simpelthen sådan nogle skravl – her er der også barnets sygedag nr. 1000 siden efteråret. Troede det skulle stoppe, da vinteren sluttede. Fin jakke – håber vejret er ligeså godt, når husstanden er rask igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ODE TO A TIPI