AMSTERDAM

NEW BAG, NEW STROLLER, NEW WEEK

De af jer, der følger med på Instagram, har allerede set den. Min nye kærlighed. Har meget længe gerne villet have en BOYY bag, fordi den i min optik er lige dele praktisk og pæn, rå og feminin. Og i anledning af min fødselsdag, er den endelig kommet herhjem og bo. Min absolutte favorit er i grå læder med snake, men da den sorte kom på Trendsales til en lidt bedre pris, næsten i ny stand, måtte der slåes til! Det er så smart, at den også kan bruges som clutch, når man klikker kæden af, og til hverdag som cross over. Og så kan flappen vendes, så den også kan blive helt plain sort.

Den fine stroller er også ny. Den er fra Stokke og er sandsynligvis enden på en meget lang og hidtil ret ulykkelig søgen. Vi havde egentlig opgivet kampen, for vi har sandt sagt været igennem en god del klapvogne. Enten er vi meget kræsne eller også meget uheldige. Men vi har ikke været tilfredse. Indtil nu. Den er simpelthen så lækker og gennemført – dybere anmeldelse følger. Håber I har nydt weekenden og det storslåede sommervejr? Vi er nu hjemme fra Amsterdam  – men allerede om et par uger, kan jeg pakke kufferten igen. Min dejlige mand gav mig nemlig en tur til London i fødselsdagsgave.

 

6 kommentarer

 • En tur til London lyder slet ikke dumt! 🙂 Gid det var mig – Og gid den BOYY bag var min!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tasken er så flot – perfekt størrelse og lige plads til det mest nødvendige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Sikken skøn gave med en tur til London. Det er bare fantastisk at blive overrasket med den slags oplevelser. Ser frem til anmeldelse af klapper – omend vognparken allerede er af en betragtelig størrelse, men man kan jo skifte ud. Projekt baby 2 er også effektueret – ETA ultimo oktober;-) – så det må være en god undskyldning for nyindkøb…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihhh, stort tillykke!!!! Hurra, ja, så må man gerne shoppe lidt ekstra 😉 Hvor er det dejligt, spændende om det bliver lillebror eller søster?:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AMSTERDAM