NEW BAG, NEW STROLLER, NEW WEEK

PIERRE BALMAIN REVERSIBLE SILK JACKET

Som sagt gjorde jeg mig et virkelig godt kup i Amsterdam. Bedst som jeg gik og var lidt slukøret over vejret og kulden (9 grader, come on!!??) og forgæves vandrede fra butik til butik, dels for at holde varmen, dels for at peppe humøret med lidt shopping – så jeg et en lille smal butik mast ind imellem to huse, hvor mit øje spottede to ord: Maison Martin Margiela og udsalg! Jeg styrede direkte derhen og flåede de første ti items ned af bøjlerne og næsten løb ind i prøverummet. Men ak, der var ingen nedsættelser på MMM. Det viste der så til gengæld at være på alle deres Balmain ting….endda rigtig meget nedsættelse!! Der var kun én af hver ting, men da jeg så denne jakke, var jeg ikke et sekund i tvivl. Tung silke, smuk paisley, boyfriend cut, sommerhvid med sort – og så endda vendbar. Åhh. Den falder og sidder så smukt. Jeg glæder mig enormt til at indvie den! Og så gav det helt klart et ekstra boost til humøret, at give 85 euro for noget, der stadig havde prisskilt på med en nypris på næsten 900 euro!…..

18 kommentarer

 • IM

  smuk, smuk jakke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den smuk! Og sikke da et kup. Jeg glæder mig til at se den i outfitbilleder! 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, ikke? Det hjalp altså lidt på humøret og skuffelsen over vejret, mens DK havde 25 grader og høj sol 😀 Jeg håber også snart, den kommer i aktion!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HOLD da op et kup. Den kan jeg godt forstå du er glad for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er i chok! Hvordan kan noget så smukt ikke være blevet solgt? Damn, du har været heldig Louise! Jeg er sikker på at den vil klæde dig fuldstændig fantastisk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, sådan havde jeg det også…har også gennemtrewlet den for eventuelle, mulige fejl og mangler, men….den er bare så fin!!.Fatter heller ikke helt, hvordan den 1) ikke kunne være solgt, 2) kunne være sat så meget ned, 3) hang der lige, da jeg kom ind og var klar til at købe 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ajjj, tillykke – hold nu kajet, et godt kup!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da magle for en rabat. Se, det er jo procenter, man kan forstå 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  den er utrolig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ok, jeg dør! Jeg har haft denimnederdelen i samme print, og var så tæt på at snuppe skjorten eller blazeren dengang, men de var simpelthen for dyre! Lucky you <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, haha, nyprisen er jo helt skør! Men ja, noget godt fik jeg da ud af at trisse rundt i gigant regnskyl og 9 grader, mens I andre holde Melodi Grand Prix party 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den er smuk!! Fantastisk køb <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mine forældre kunne snildt klares i ovennævnte antræk. Jakken er gammel, jeg fandt den på super super udsalg i Amsterdam engang, kan I måske huske, men den har været lidt svær at bruge. Men på det seneste har den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW BAG, NEW STROLLER, NEW WEEK