NEW BAG, NEW STROLLER, NEW WEEK

PIERRE BALMAIN REVERSIBLE SILK JACKET

Som sagt gjorde jeg mig et virkelig godt kup i Amsterdam. Bedst som jeg gik og var lidt slukøret over vejret og kulden (9 grader, come on!!??) og forgæves vandrede fra butik til butik, dels for at holde varmen, dels for at peppe humøret med lidt shopping – så jeg et en lille smal butik mast ind imellem to huse, hvor mit øje spottede to ord: Maison Martin Margiela og udsalg! Jeg styrede direkte derhen og flåede de første ti items ned af bøjlerne og næsten løb ind i prøverummet. Men ak, der var ingen nedsættelser på MMM. Det viste der så til gengæld at være på alle deres Balmain ting….endda rigtig meget nedsættelse!! Der var kun én af hver ting, men da jeg så denne jakke, var jeg ikke et sekund i tvivl. Tung silke, smuk paisley, boyfriend cut, sommerhvid med sort – og så endda vendbar. Åhh. Den falder og sidder så smukt. Jeg glæder mig enormt til at indvie den! Og så gav det helt klart et ekstra boost til humøret, at give 85 euro for noget, der stadig havde prisskilt på med en nypris på næsten 900 euro!…..

   

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NEW BAG, NEW STROLLER, NEW WEEK