OM KÆRLIGHED OG ÅNDEHULLER

BADEDRAGT TIL MOR OG BARN

Som jeg skrev for noget tid siden, skal vi snart af sted på ferie. Og eftersom badedragterne nu er kommet i hus til både mor og Pave, er vi så godt som klar 😉 Dejligt! Den hvide er den, som jeg viste forleden fra Asos, den har en rigtig god pris og så elsker jeg snittet! Den anden er fra Mini Rodini, og vi er faktisk så heldige, at vi har fået den af søde Manja, hvis datter var vokset fra den. Vi har jo sweatshirten fra samme serie og Paven elsker den, så vi skal nok få en fest i poolen <3

2 kommentarer

  • Rikke R

    Minder om noget Marilyn Monroe kunne have på, men bliver den ikke gennemsigtig som andet hvidt?!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej, det tror jeg faktisk ikke, da den er foret:-) Men jeg kan give dig endeligt svar om et par uger, når jeg er hjemme fra pool livet igen 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OM KÆRLIGHED OG ÅNDEHULLER