SOMMER SLØVSIND

GODNAT MIN SKAT

Man kan mene, hvad man vil om den nattøjs-tendens, der raser mange steder i øjeblikket. Det kan sagtens være, det skyldes mit enorme søvn underskud, min hang til ekstravagant silke og slouchy tøj eller bare mit behov for smart camouflage af sorte render under øjene, men jeg elsker det! Derfor er jeg også pjattet med min nye Balmain blazer, der kom på forleden til Tivoli tur. Den er ret nem at dresse ned og op og jeg synes sagtens, man kan bruge den til hverdag med jeans og flats. Min mand har blandede meninger: Han sagde, den var flot, men samtidig mindede ham om en gammel pyjamas skjorte…..;-) Either way, jeg går gerne verden i møde iklædt nattøj, hvis det er påklistret Balmain´s pæne paisley på råfed silke, haha. Hvad siger I? Er det bare dybt godnat? 😉

Bukser: Zara/ sko: Topshop/ tank: Petit Bateau/ taske: Manii by Adax/ jakke: Balmain/ shades: Chloe

10 kommentarer

 • Anne N.

  Jeg synes den er vanvittig lækker, den blazer! Den vil jeg til enhver tid elske at smide om mig – og jeg kan præcis se de mange anvendelsesmuligheder mht. at op- og neddresse den. Og du ser absolut fantastisk ud i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ligner da overhovedet ikke nattøj og da slet ikke i den styling. Den er virkelig fed! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, lyder meget præcist som min egen respons på mandens urimelige anklager 😉 Men kan nu måske godt svagt se en bitte smule, hvad han mener 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit:-)
  I like it a lot:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Jeg er normalt ikke den store fan af paisleymønstre… Men hold da op, hvor er den blazer bare rålækker! Hvor har du fundet den henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak. Jeg er også helt pjattet med den selv. Jeg fandt den på mega udsalg i Amsterdam <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den er hamrende fed! Jeg har netop selv været forbi H&M og købe et par silky leo-bukser som også mest af alt minder om nattøj – and I’m lovin’ it! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOMMER SLØVSIND