NORTHSIDE

NORTHSIDE 2013

Sol og frihed foran scenen // musik, øl og kærlighed // Skybrud, våde sokker og fest i teltet // Nick Cave i solnedgang // Ude godt – men hjemme bedst, genforenet med savnet Pave

Northside 2013 var min første af slagsen. Efter ca. 10 års Roskilde. Men formegentlig ikke den sidste. Med alderen indtræffer en vis magelighed. Og selvom sol, øl og god musik kan nydes alle vegne på alle alderstrin, så er især skybrud, sene nattefester og ømme fødder lidt nemmere at overkomme, når udsigten til en hotelseng, en varm dyne og et langt bad venter forude. Det magiske ved festivaller er, at man lever i et vacuum af musik, øl, sammenhold og stemninger. Hverdagen ryger langt væk, skønt den venter lige rundt hjørnet. Og den slags bliver egentlig bare endnu mere tiltrængt med alderen i takt med at tempoet på daglige gøremål accelererer. Alligevel er der intet der slår en lille varm hånd, som rækker ud efter én, når man efter tre dages fravær endelig genforenes. Ude godt, men hjemme ER bedst <3

8 kommentarer

 • Agurkens svigersøs

  Hørt hørt. Efter tøsetur til Amsterdam i weekenden blev jeg i går aftes surprise-hentet af Pix og mand i lufthavnen, og den lille var meget gavmild med kys og med at fortælle, han havde savnet mor. Så er det altså en fest at komme hjem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aww, hvor er du heldig. BÅDE tøsetur til Amsterdam OG babykys (baby og baby, i know…) og hjertelig velkomst…! Så bliver det da ikke bedre?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder til at det har været super hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder fantastisk Loui.
  Nu har jeg jo aldrig gjort mig i festivaller, men ville egentlig gerne have været på Northside -sjovt nok var der ikke nogen af mine veninder, der ville følges 😉

  Vi savnede dig i weekenden, men hold da op hvor lyder det til, at I har haft en skøn weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 😀 Nej, underligt uengageret og skuffende adfærd fra veninderne, ikke? 😉 Der var så heldigvis en forklaring. Håber du havde en perfekt dag? Det så ud som om I hyggede jer!? Måske var vejret ligefrem bedre her end det var i Århus?? Ked af jeg ikke kunne være med, men mangler stadig opskriften på, hvordan man er to steder på samme tid. Har oftere og oftere brug for den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser også skønt ud. Jeg misunder dig oplevelsen (ikke skybruddet). Northside vil jeg også gerne opleve 🙂
  Tak for stemningsbillederne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NORTHSIDE