BRYLLUPS OUTFIT

SAME SAME – BUT A LITTLE DIFFERENT

foto4foto5

Lørdag

Kender I det, når weekend bare har været særdeles tiltrængt siden mandag og derfor ikke skal bruges på andet end at dagdrive med mindst mulig indsats og højest mulig komfort? Sådan én weekend, er jeg pt ved af afslutte med benene oppe i sofaen, rødvin og uldtæppe. Og ja, jeg gentager gerne mit nye mantra, efter jeg blev mor: Jeg elsker nemme løsninger! Også når det angår mit tøj. Jeg har derfor været iklædt det samme både lørdag og søndag – med dog alligevel et par få variationer….faktisk kun de to (foruden det der er indenunder selvfølgelig, haha), at jeg skiftede sko – og vendte flappen på min BOYY om 😉

Heldigt, jeg snart har ferie. Kun to uger igen. Kan I høre, jeg tæller ned? Og så lige et bryllup og egen bryllupsdag inden. Lige til at klare. Men uff, hvor er det hårdt, når alle andre holder ferie, at skulle sætte sit ur til kl. 06.00.

Søndag

foto1foto3foto2

 

Jeans: Zara// sweat: Maison Martin Margiela// taske: BOYY// sko: Nike Free og Prada

 

9 kommentarer

 • Hvad koster Boyy tasken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej den findes i to størrelser og min er den lille. Mener at nypris på de to størrelser er hhv 3000,- og 4500,-, men er ikke helt sikker, da jeg har købt min brugt til en væsentlig mindre pris. Prøv evt at google det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er simpelthen så vild med din pæne pænde trøje. Ved du, hvor den kan købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Dejligt afslappet weekendlook med lækre detaljer som altid. Vi har også først ferie om 2 uger, så uhhh hvor jeg nikker genkendende til nedtællingen. Det bliver skønt at tage sin lille familie under armen og flyve til sol og varme med god tid til at slendre rundt uden at lave dagens gode gerning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, ja det gør nemlig. Hvor er det I skal hen? Er der varmt? Jeg håber på bare liiiidt bedre vejr i Nordspanien, ved godt, det ikke bliver tæskevarmt, men alt andet end dette er da at foretrække 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agurkens svigersøs

   Vi starter tæt på jer, tror jeg, nemlig mellem Biarritz og San Sebastian, og kører derefter mod Nice med nogle stop undervejs. Har booket to forskellige børnevenlige ferielejligheder i områder med strand, børnepool og legeplads – og den sidste uge står lidt åben, så måske er vi unge og vilde og tager det, som det kommer (ligesom vi gjorde før i tiden haha).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min ferie starter også først om 2 uger, så du er ikke alene 🙂 Men med det her vejr, er det også ok.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BRYLLUPS OUTFIT