BADEDRAGT TIL MOR OG BARN

SENGETØJ FRA GEORG JENSEN

foto3foto1foto4

Paven har fået sengetøj så sart og fint, himmelblødt og skønt, at den stakkels mor må se sig selv savle af misundelge, når førstearvingen boltrer sig i de durvende dyner. Det er fra Georg Jensen og tarveligt lækkert – det fåes også i grå og hvid, men den fine lavendelfarve, som Paven har svøbt sit hellige legeme i her på billederne, er ret perfekt til sådan en lille bestemt dame. Herhjemme kan vi i hvert fald godt forstå, hvorfor sofa-putning med dyne og bamser pludselig er blevet populært. Om end vi har svært ved at forstå, hvorfor det kun er Paven, der skal nyde godt heraf? Vi er muligvis nok nødt til at anskaffe os et voksensæt også…..

foto5

 

3 kommentarer

  • Jeg savler også næsten af misundelse på denne side af skærmen 🙂 Meget fint i designet, mønstret, farven og så ser det ligeså blødt ud som du siger. Jeg vil også ha’! Til mig! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Man kan rigtig se, at det er god kvalitet! Ih jeg får også helt lyst til at tage ud og købe noget nu! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BADEDRAGT TIL MOR OG BARN