DAIRY - NEW HIP GALLERY IN LONDON

SOMMER SLØVSIND

For nogle weekender siden tog vi et smut i sommerhuset og trak stikket. Det var én af de tidlige sommerweekender, stadig ikke helt så varmt som nu, men lige dér, hvor man finder ud af, at det er tid til shorts, bare tæer og solcreme. Der er noget ret fantastisk over de første rigtige sommerdage. Vi spiste ude i haven, friske jordbær med mælk og var nede på havnen og få en isvaffel. Som I kan se på Pavens tøj, var det stadig med en kølig vind, men vi nød det alligevel i fulde drag. Jeg elsker at bo i byen og har svært ved at forestille mig, nogen sinde at skulle væk herfra. Men jeg er også samtidig evigt taknemmelig for at have et åndehul i sommerlandet, hvor eneste støj er fuglenes kvidren og vandets brusen. Vi sover alle sammen meget bedre og man er helt genopladet, når man vender tilbage igen. Det er svært, at sætte fingeren på, hvad det præcist er, der sætter i gang, men fra det sekund, vi træder ud af bilen oppe ved sommerhuset, går hele kroppen ned i gear. Jeg slapper af på en helt anden måde. Har I det også sådan?

bukser: H&M/ sko: Angulus/ sweat: Soft Gallery

5 kommentarer

 • Awww, sikke et fint look til Pavemusen <3 Det klæder hende fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det alt for godt! Min kæreste og jeg bor selv i en lille lejlighed i Århus Centrum og vi nyder i den grad også at have adgang til en bil og et sommerhus! Der er to til at læse til eksamen, der er intet stabilt internet (og det er altså virkelig dejligt!), der er ingen larm, og når man skal have eksamenslæsningen lidt på afstand kan man gå eller løbe en tur i de smukkeste omgivelser 🙂 Jeg er faktisk lige kommet hjem derfra og planlægger at tage afsted igen om 1,5 uge for at læse op på den sidste eksamen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, ja det er nemlig lige præcist dét, der er så dejligt 🙂 Husker godt, hvordan det kan lette eksamens perioder, det benyttede vi os også af dengang. Rigtig god tur derop og god fornøjelse. Hvis man kan sige det i relation til eksamens læsning 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har det på præcis samme måde! Der er noget fantastisk ved at komme afsted og ned i et helt andet gear. Vi vil ikke undvære vores liv i byen, men heller ikke turene på landet, ved skov og strand. Du beskriver det fuldstændig som vi har det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DAIRY - NEW HIP GALLERY IN LONDON