SOMMER SLØVSIND

TIVOLI TUR

Vi benyttede helligdagen i sidste uge til en tur i Tivoli sammen med resten af familien Danmark. Der var sort af mennesker, alen lange køer ved forlystelserne og ret sløv serveringstid ved boderne. Men hvad gør det, når man har fri, solen skinner, og ens lille Pave begejstret styrter rundt og slår hænderne sammen i eufori over det store legeland? Hun nød det simpelthen så meget og det alene, gjorde jo turen det hele værd for os voksne. Tænk at hun er blevet så stor, at hun gider Tivoli med alt, hvad det indebærer. Herligt. Især Rasmus Klump land og det gule tog, sammen med veteran bilerne og ballongyngerne var et hit! Sådan måtte alle helligdage gerne se ud.

Paven har hjemmesyet flamingo-nederdel på, body fra Name It, sko fra Angulus samt t-shirt fra Atsuyo & Akiko

1 kommentar

  • Så fin hun er! Næste gang I kommer forbi Vesterbro, må I kigge forbi. Jeg ser umiddelbart en del ligheder mellem Paven og Lille Ven, så jeg tror de kunne hygge sig godt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOMMER SLØVSIND