TIVOLI TUR

UDSALG BØRNETØJ – FAVORITTER

Stribet kjole: Name It/ bærfarvet anorak: Mini A Ture/ pink sandal: Angulus/ grå sandal: Angulus/ denimskjorte: Name It/ grå leggins med stjerne print: Christina Rohde/ guld elastikstøvle: Angulus/ Stribet bomuldskjole: Name It

Udsalget er så småt ved at gå i gang mange steder og da jeg blev spurgt, om jeg ville vise lidt personlige favoritter frem, var jeg ikke sen til at finde mig en hel bunke 🙂  Jeg har derfor fundet en masse godter på Stylepit.dk.  De to kjoler har vi allerede, men de skulle med, for vi er super glade for dem begge! De har sådan lidt Mads Nørgaard feel. Og den stribede minder mig om én vi havde sidste sommer til Paven fra Petit Bateau.

Ovenstående collage viser egentlig meget godt, at lækkert børnetøj bestemt ikke behøver være dyrt. Alle mærker er rimelige i nypris og på udsalg kan alle derfor være med. Den fine flæse denim skjorte har vi faktisk også allerede. Den er simpelthen så cool sammen med Pavens leo leggins. Og så er jeg jo helt igennem dårlig med ALT hvad Angulus laver! Paven mangler i den grad sommersandaler, og her er tre gode prisreducerede bud! Anorakken fra Mini A Ture er nærmest blevet ‘egnsdragt’ for Petit Podium piger, og jeg overvejer, om man skulle slå til på én nu, hvor den er nedsat, da vi sidst efterår og vinter skambrugte den vi havde købt..? Hmmn…..lige nu er det dog sjovere at shoppe sommerkjoler og sandaler.

Indlægget kan indeholde affiliatelinks. Det er dog 100% et udtryk for mine egne meninger – dem kan man ikke købe sig til.

2 kommentarer

  • Lækre ting du har fundet – det er en heldig lille Pave 🙂
    Dit indlæg har lige kostet mig dyrt… 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIVOLI TUR