DISTORTION LAST YEAR

UNDSKYLD STILHEDEN

Beklager den lange stilhed herinde. Det skyldes delvist at jeg har smadret min Mac, at jeg har haft dårlig netforbindelse, at jeg har for få timer i døgnet pt. og at jeg går og tumler med lidt ting, som har taget og tager meget plads. Jeg håber meget snart, jeg er tilbage på fuldt blus. Men lige nu må jeg nok bare tage én dag af gangen. Her er lidt billeder fra London, jakken er min venindes, som jeg havde lånt, fordi jeg frøs. Den er fra Zara og jeg overvejer kraftigt, om jeg skal have den, for den er mega pæn. Jeg regner med at komme med en anbefaling af et super cool galleri, vi besøgte i morgen, det er helt nyåbnet og meget up comming. Jeg elsker, når jeg finder den slags på ferier.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DISTORTION LAST YEAR