MISSONI HEADBAND

BACKPACKEREN

P1260872P1260882P1260897

Her får i lige hele outfittet fra i går. Backpackeren, kaldte min mand mig, den dag jeg så sådan her ud på ferien. Skal gerne indrømme, at jeg faktisk godt kan se, hvad han mener. Men det var samtidig feriens ubetinget mest behagelige outfit. Nordspanien er ikke helt så varm og trykkende som syd og generelt var varmen til at holde ud, men alligevel er luftfugtigheden en anden. Lette, løse stoffer er nu en gang det bedste. Og håret væk fra ansigtet 😉 Jeg ved ikke, om jeg ville rende sådan her rundt i København, men på en varm festival ville det nu også være fint. Nogen gange er det bare lidt mere casual, det ferietøj, man ender i, end det man går i herhjemme. Eller er det bare mig, der har det sådan?

I dag skal jeg ud og spise med en god veninde på Manzel efter job, jeg glæder mig og håber, det er godt. Er der nogen af jer, der har været der?

P1260880P1260902P1260881

Kjole: Maison Martin Margiela// headband: Missoni// bag: BOYY// ur: Daniel Wellington// sko: Ellos

8 kommentarer

 • Jeg synes, du ser skøn ud, Louise, og jeg tror virkelig også, at outfittet ville egne sig godt på en festival 🙂
  Jeg kunne godt tænke mig at komme til Spanien engang.

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak søde Stine! Ja, det er faktisk ret festival agtigt 😉 Jeg kan virkelig anbefale Nordspanien! Der var himmelsk….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misundelig! Jeg vil SÅ gerne på Manzel, er kæmpe fan af libanesisk mad og når det så ligefrem kan fås i luksus-udgave kan det simpelthen ikke være bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var også rigtig lækkert. Ikke helt oppe og ringe, men godt og spændende og helt klart en kærkommen udfordring af alt det nordiske køkken, vi i øjeblikket ellers dyrker. Jeg har aldrig før prøvet libanesisk mad og det samgte virkelig godt. Dog var indretningen næsten FOR funky for mig, jeg følte jeg sad på en smart club og spiste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skøn ud !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er ikke den eneste! Mit tøj bliver ofte også mere simpelt når jeg er på ferie. Både fordi jeg sjældent gider fylde kufferten med accesories, men også fordi jeg bare ikke orker de store udskejelser når det er varmt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, præcis, det gælder nemlig også her. Og så må der jo også gerne være plads i kufferten til ny-erhvervelser 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MISSONI HEADBAND